Pluspunten

Na mail problemen was mijn mail met gewenst bezorg moment niet aangekomen. Hierover telefonisch contact gehad en werd er door Harold aangeboden (omdat hij in de omgeving woont) de fiets onderweg naar huis, mee te nemen en alsnog dezelfde dag af te leveren. Hierdoor was een extra vrije dag opnemen niet nodig. Ik zeg top geregeld!

Pluspunten

snelle levering, goede klantenservice contact !

Pluspunten

Ik ben tevreden. De 6 maanden gratis diefstal verzekering is erg fijn als je de fiets even neerzet in de stad.

Pluspunten

Meedenkend, flexibel, prettig bedrijf.

Voor mij was het niet duidelijk dat mijn bestelling al betaald moest worden terwijl de fiets nog niet beschikbaar was. Er staat dan bij status wachtende. Daardoor duurde het langer en kwam ik er zelf op terug of de fiets al beschikbaar was van bestelling bij de fabriek. Ik wil jullie adviseren dit aan te passen, zodat je wel vast betaald/anders kom je niet verder in het proces.

Pluspunten

Snelle levering en acceptabele prijs

Pluspunten

Persoonlijke benadering ondanks webwinkel. Goede en snelle service!

Pluspunten

Supersnelle levering; s'ochtends besteld s'avonds geleverd!

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering. In de ochtend checkten ze nog even om te kijken of het uitkwam dat ze rond een bepaalde tijd zouden komen. Heel netjes en een zeer goede service.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede communicatie Verwachtingen gerealiseerd

Pluspunten

Alles ging prima.

Pluspunten

klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam, snelle levering!!

geen

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen. Goede aflevering van de fiets door koerierdienst in België.

Pluspunten

Wat een super snelle levering !! Binnen 2 dagen de fiets al in huis. Fijne bezorging ook, we werden een half uurtje van te voren nog extra gebeld dat ze onderweg waren. Helemaal top !

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van bestelling. Goedkoper dan winkel en half jaar gratis diefstalverzekering .

Veel vet aan zadelpen. Bij uitladen door bezorger uitgesmeerd over zadel en stuur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Er is niet exact geleverd wat er op de site stond. Foto en omschrijving kloppen niet met de geleverde fiets. Dubbele standaard en stuurslot ontbreken. En men was ook niet bereid dit na te leveren.

Pluspunten

Snelle levering . Extra: verzekering voor een half jaar!

Moest wel stuur en stuurpen aandraaien. Verder geen duidelijkheid over precieze leverdag. Op zich niet zo erg allemaal.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, netjes

Ik ben heel tevreden over aanbiedingsfiets. En ze hebben onderstaande klacht heel serieus genomen en direct actie ondernomen. Degene die leverde (andere partij) deed wat vaag over het monteren, wist niet of het erbij zat en zei dat de een er wel voor betaalde en de ander niet. Uiteraard heb ik er niet voor betaald aangezien dit vgl de site incl is. Kreeg de indruk dat ie t gewoon probeert en zo n zakcentje bijverdient

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aflevering en snelle reactie op mail.

Planning bezorging niet correct. Hierdoor viel het verrassingseffect voor onze zoon in het 100

Pluspunten

Snelle aflevering!

Pluspunten

Het van bestellen tot bezorgen liep soepel met goede informatie en updates.

Bezorging kan beter, was op tijd maar de fiets werd niet afgemonteerd.

Pluspunten

Snelle levering en goedkoper dan concurrent

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Scherpe prijs.

Op mijn mailtje over een kleine beschadiging krijg ik geen reactie. Slechte service dus!

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Fiets compleet afgemonteerd, rijklaar afgeleverd.

Sneller leveren

H Kamerlingh Onnesweg 12