Pluspunten

Goede prijs Snelle levering Duidelijke communicatie Vriendelijke monteur

Pluspunten

Snelle nette levering. Goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online

Bezorging m.b.t. volgen van het pakket en duur van verzenden was voor Nederlandse normen niet snel en onduidelijk.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Bij twijfel over de maat fiets snelle reactie en goed advies gekregen!

Pluspunten

Fiets netjes afgeleverd.

Pluspunten

Die gelieferten Elektro-Fahrräder sind in hervorragender Gazelle Qualität. Der Preis war sehr, sehr gut. In Deutschland hätte ich 50% mehr bezahlt. De geleverde elektrische fietsen zijn in uitstekende gazelle kwaliteit. De prijs was erg, heel goed. In Duitsland zou ik 50% meer hebben betaald.

Die deutsche Spedition verzögerte die Lieferung um 5 Tage. Das war schade. De Duitse expediteur vertraagde de levering met 5 dagen. Dat was jammer.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service bij aflevering

Pluspunten

Goede fiets voor goede prijs. Vlotte levering. Niets op aan te merken

Pluspunten

Wanneer je belt, wordt je heel vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Weet ik niet .Het komt voor mij over als een dozen schuiver.

Fiets wordt afgeleverd voor de deur wordt stuur recht gezet. Heb ik wat vragen aan de koerier .die verwijst mij direct naar de verkoper.En anders moet U maar even google. Ik heb zelf maar het zadel en stuur op de goede hoogte gezet .

Pluspunten

Top! snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie, snelle levering; levering op zaterdag; keurige koerier

fiets liep aan, e.e.a. was niet strak gemonteerd

Pluspunten

Heel snel afgehandelde bestelling. Beschikbaarheid Info op de website klopt in tegenstelling tot de concurrenten die pas nadat jij besteld had een email gaan sturen dat jouw order momenteel in behandeling is en dan vervolgens na een paar dagen bel jij zelf om te vragen wanneer het geleverd wordt en krijgt te horen dat de fietsen niet op voorraad zijn waardoor jij weken lang moet wachten.. levering ook keurig, op de voorkeursdag en binnen de aangegeven tijdstip. Zeker aan te bevelen bedrijf!

Pluspunten

De fiets werd prima afgeleverd en in elkaar gezet door een aardige bezorger. De tijd werd vooraf netjes doorgegeven.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Unglaubliche schnelle Lieferung! Montags bestellt Dienstag geliefert. Sehr freundlicher Kurier der das Fahrrad entmontiert hat. Super Telefon Kunden Kontakt, vorher um letzte Fragen zu klären.An diesem Unternehmen können sich alle Anderen etwas abschauen !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I am very pleased with this purchase - the order came very quickly, the bike was already put together and the quality of the product is excellent. Many thanks!

Pluspunten

Fiets zelf opgehaald in Alphen a/d.Rijn,netjes en prima in orde,alles netjes volgens afspraak,goede uitleg gekregen,gewoon een goed bedrijf

Geen alles goed geregeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

2.5% provisie vragen voor betaling via Visa die een standaard bedrag vraagt voor een kaartbetaling. Is niet meer van deze tijd. Zien dit als een verkapte manier van geld verdienen. Koeriersdienst wilde direct een handtekening voor ontvangst vóórdat wij de fiets hebben kunnen inspecteren op eventuele schade. Moesten vragen of de pedalen gemonteerd konden worden én de verpakking (karton e.d.) werd niet meegenomen terwijl dit allemaal bij het afleveren hoort volgens opgave en bevestiging van Aanbiedingsfiets.nl Na melding van bovenstaande moesten wij maar een mailtje sturen met alles...

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn