Pluspunten

Goedkoop, 100% rijklaar geleverd

Betere tijdsindicatie bij levering.

Pluspunten

Michelle en Erik waren erg vriendelijk, kundig en behulpzaam. Het bedrijf kwam de gemaakte afspraken na.

Pluspunten

Gewoon zoals het hoort.

Pluspunten

snel geleverd en de fiets is al in elkaar gezet

?

Pluspunten

Dit was de eerste fiets die we bestelden via internet ,was een beetje huiverig maar toch gedaan omdat het telefonisch contakt super was.Zoals we zelf aan konden aangeven via bestellijst werd erop die dag en op die tijd de fiets netjes afgeleverd door een heel vriendelijke chauffeur . Ook na aflevering van de fiets miste ik een dopje van de drager en deze werd gelijk opgestuurd . Dus ik zou zeggen bestellen maar dit bedrijf heeft de service hoog in het vaandel staan.

Pluspunten

vriendelijke benadering Scherpe prijs Geen agressieve verkoop

Pluspunten

Snelle levering, Vriendelijke hulp na een proefrit fiets goed afgesteld. Prima fiets Batavus Zonar.

Pluspunten

Hele snelle levering, ze doen wat ze beloven. Vriendelijke en kundige klantenservice, en net zo voordelig geprijsd als andere internetwinkels.

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Vriendelijk personeel.

geen

Pluspunten

Snel, kwalitatief erg goed

Pluspunten

Goed bereikbaar Zeer klantvriendelijk Professioneel advies

Betere vindbaarheid op internet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Neemt de tijd voor je.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De dealer is wel degelijk behulpzaam geweest, maar zo'ń grove fout moet echt anders opgelost worden. De fiets had nooit verkocht mogen worden en de blokkerende remmen hebben tot een ongeval geleid. Dus direct een nieuwe fiets leveren was het minste wat ze konden doen.

Aanbiedingsfiets heeft mij in juni 2017 een 'nieuwe' fiets verkocht die in 2016 teruggeroepen had moeten worden wegens blokkerende remmen. Ik heb hierdoor een ongeval gehad. Ze willen dit oplossen door de pechfiets op te lappen. De fiets staat nu al 5 weken in reparatie. Ik heb slechts 3 dagen kunnen fietsen, dus een nieuwe fiets leveren was het minste wat ze konden doen. Ik wacht nog steeds op een fiets.

Pluspunten

Prima klantenservice. In overleg kon fiets zelfs volgende dag opgehaald worden.

Ga zo door!

Pluspunten

Goed en netjes optijd geleverd

Pluspunten

Quick delivery and excellent and fastrespnse to questions!

Pluspunten

Snelle levering; goed telefonisch bereikbaar; goedkoop; actuele weergave van voorraad op de site

Pluspunten

Goede service, snelle levering, vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

geen

Pluspunten

correcte en snelle levering.

Pluspunten

klantvriendelijkheid, verwachtingsmanagement, snelle afhandeling; van bestellen tot afhalen liep alles soepel

Bij de aanschaf van de fiets kon ik zelf aangeven wanneer ik deze op wilde halen; - van de eerste mogelijkheid (één werkdag later geloof ik) betwijfel ik of dat met de levering van de fiets aan de winkel wel zou hebben gepast; er leek bij het weergeven van de afhaalopties geen rekening te zijn gehouden met de levering van de fiets aan de winkel als deze niet op voorraad is - in het verdere proces is hierop niet meer terug gekomen; ik heb nergens meer bevestiging gekregen van het feit dat ik de fiets inderdaad op het gewenste moment op kon halen. MAAR: dit was gelukkig wel zo : )

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn