Pluspunten

Snelle en nette levering

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Smooth, fast, easy

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Via internet de fiets Gazelle Orange CV7 HMB panther black 53 cm heren besteld en ook on-line betaald. Direct hierna het emailbericht van jullie dat deze fiets uitverkocht was en niet meer leverbaar is. Waarom krijg ik deze informatie niet direct bij het invullen van de bestelling per internet te zien?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering. Hele goede prijs/kwaliteit.

Service had beter gekund, de afstelling van de fiets was niet perfect: -De remmen piepen (wat betekend dat remblokjes niet helemaal goed gepositioneerd zijn) T -Trappers lopen een klein beetje aan. Geen grote issues en dit kan ik makkelijk zelf oplossen gelukkig maar vandaar geen hoger cijfer.

Pluspunten

Zeer correcte service en tijdige levering

Weinig accessoires, een middenstandaard was bv niet mogelijk

Pluspunten

Goede communicatie, redelijke prijzen. Fiets hier gekocht omdat deze op voorraad was, was daardoor wel gemiddeld €30 meer kwijt (eigen keuze natuurlijk). Je moet wel eigen gereedschap en een beetje inzicht hebben om je fiets in elkaar te zetten (zit wel een kleine montage handleiding bij). Verpakking werd verder niet meegenomen door bezorger. Gebruiksaanwijzing fiets moet je van het internet halen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Ik had meer hulp verwacht bij uitleg over de fiets en hoe deze het beste aan mijn voorkeuren in te stellen. Ik miste een instructieboekje oid

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

Toon fietsen op een website die ook binnen redelijke periode leverbaar zijn (1 mnd max bv)

Pluspunten

Eenvoudig, snel en voor een concurrerende prijs

Zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets bevalt en kwam op tijd aan.

Fiets rijklaar afleveren, stuur goed rechtzetten en zadel op de juiste hoogte zetten.

Pluspunten

Prima levering! Keurig op tijd, zelfs een dag eerder dan verwacht. Bij aflevering wordt de fiets voor de deur uitgepakt en in elkaar gezet. Dus rijklaar afgeleverd! Aanrader.

Het beloofde berichtje een dag voor aflevering is niet gekomen. De fiets was er zelfs een dag eerder dan aangegeven. Geen probleem, we waren gelukkig thuis. Verder OK!

Pluspunten

Super geregeld!!

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service!

Pluspunten

Snel geleverd, scherpe prijs

Pluspunten

Goede aanbiedingen en service

Levertijd kan sneller.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr zuverlässig. Gerechte Preise. Vereinbarte Lieferungstermin wurde eingehalten und dazu noch sehr nette und professionelle Kommunikation. Gerne wieder

Pluspunten

Snelle levering, komen beloftes na !!

Pluspunten

Snel en komen afspraken na.

Ga zo door!

Pluspunten

I have nothing but positive things to say about this company. First, the price of the bike I wanted -- a seven-speed Gazelle Heavy Duty NL -- was €50 cheaper than other online stores. Second, they had the colour I wanted in stock when others did not. And third, when I wanted to exchange the bike I originally purchased -- the three-speed -- they gave me a new one with very little hassle. All in all, very happy.

Pluspunten

Duidelijke mailwisseling over het leveren van de fiets

Beter contact met de koerier, was niet helemaal duidelijk

Pluspunten

Goede en snelle levering

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn