Pluspunten

Soepel bestelproces, snelle levering. Zeer goede fiets voor een meer dan prima prijs.

Pluspunten

Goed mailcontact. Afspraken nagekomen!

Pluspunten

Fiets werd netjes op tijd (iets te vroeg zelfs) bezorgd en hij was helemaal in orde, zag er keurig uit.

Pluspunten

Scherpe prijzen Keuriggemonteerde fiets Duidelijke uitleg Telefonisch goed bereikbaar

Zou even niet weten

Pluspunten

Snelle levering in de winkel volgens afspraak Goede prijs/kwaliteit verhouding Topservice ervaren in de winkel in Leiden

Pluspunten

Pluspunten

Tevreden over de fiets en positief verrast door de (bezorg)service. Op verzoek werd de fiets met een andere zadelpen geleverd - snelle, vriendelijke reactie op aanvraag - en ter plaatste werden de zadelpen en trappers gemonteerd. Allebei top.

Pluspunten

Goede levering fiets Snelle response op mails

Pluspunten

Rek voor van transportfiets was/is verbogen. Waarschijnlijk tijdens transport.

Pluspunten

Snelle levering en keurig gereed gemaakt voor gebruik.

Pluspunten

goede afhandeling en snelle levering

het karton om de fiets heen is blijven liggen, terwijl dat wel meegenomen had moeten worden

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs en goede service. Fiets netjes afgesteld en fietstas gelijk op mijn fiets gemonteerd.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede en snelle levering. Duidelijke site.

Pluspunten

Snel levering! Mooie prijs!

Op de site stond nog 1 fiets op voorraad. Ik had deze besteld, en het stond er nog steeds! Dat is wel misleidend.

Pluspunten

Er wordt erg vakkundig en snel gereageerd op telefonische vragen. De uitleg en tijd die genomen wordt in de winkel om alles toe te lichten is zeer fijn! Een prachtige fiets voor een eerlijke prijs!

Pluspunten

Fiets precies volgens afspraak afgeleverd. Prima beschrijving hoe deze rijklaar te maken.

Factuur ook digitaal verzenden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, snelle communicatie, beleefde en deskundige monteurs.

Bij aanvang van die fiets is de trapper niet goed aangedraaid. Hierdoor moest de crank vervangen worden. Dit duurde twee weken, zonder enige compensatie. Uiteindelijk is het goed opgelost. Daarvoor een pluspunt. Helaas geen contact te krijgen op een maandag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service.

De verzending is heel snel. Maar daarna blijft het lang onduidelijk wanneer de fiets precies wordt geleverd

Pluspunten

I got useful advice. nice employee. Good bike for competitive price.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik had gekozen de fiets op te halen, maar op dag van afhalen regende het. Dame die mij heeft geholpen gaf aan dat de fiets kon worden geruild mits er (o.a.) geen vuil in de spatborden. Derhalve besloten geen proefrit te maken en de fiets zo mee te nemen naar huis. Een aantal dagen later bleek de versnelling niet afgesteld en heeft mijn man de bedrading van het achterlicht zelf netjes weggewerkt. Aanbiedingsfiets gemaild en als reactie kreeg ik te horen dat ik maar terug moest komen, dat er altijd vooraf een proefrit wordt gemaakt en dat er waarschijnlijk tijdens transport een versnellingskabel was geraakt. Door priveomstandigheden heb ik hier geen aandacht meer aan kunnen besteden en heb de fiets uiteindelijk naar de lokale fietsenmaker gebracht voor afstelling. Fietsenmaker gaf aan dat de versnellingen totaal niet waren afgesteld en overige af- en instelling minimaal zijn te noemen. 3 maanden later is de bel defect gegaan. Melding gedaan via mail bij aanbiedingsfiets met kritische opmerkingen mbt het kwaliteitscontroleproces. Tot op heden geen reactie ontvangen op mijn mail.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn