Pluspunten

Binnen twee dagen was de fiets in huis.

Pluspunten

Nabellen voor extra informatie

Bellen ipv mailen daags voor bezorging

Pluspunten

duidelijk en komt afspraken na

Pluspunten

Snelle levering. Prima fiets. Goede prijs.Zeker 150 euro lager dan bij de officiele dealer.

Pluspunten

Je wordt telefonisch snel en deskundig tewoord gestaan

Pluspunten

Vriendelijke en correcte service. Geleverde Gazelle is tiptop.

Internationale tf op website vermelden

Pluspunten

Voldoende aandacht besteed aan het rijklaar maken van onze nieuwe fietsen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs, maar betaal liever meer voor een beter bedrijf

Totaal niet klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Pluspunten

makkelijke website, duidelijke reactie aan de telefoon. online bestellen was makkelijk.

een afhaalpunt in Rotterdam :) of een iets van een eerste onderhoudsbeurt aanbieden bij fietsenwinkels in andere steden, geeft meer 'garantie'-achtig gevoel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle/ nette levering en duidelijke communicatie, ook voor tussentijdse vragen

Helaas ben ik niet tevreden over de eigenschappen van de fiets. Ondanks dat dit niet primair het probleem is van aanbiedingsfiets.nl, krijg ik niet de indruk dat 100% tevredenheid wordt nagestreefd. Ík koop nooit meer zonder proefrit in ieder geval.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk personeel

Pluspunten

Snel, goed, vriendelijk!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele fijne service bij het ophalen van de fiets in de winkel. Ondanks dat het druk was, werd er tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en de fiets goed af te stellen.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en zeer goede prijzen.

Bij levering in Duitsland ontvang je van de koerier geen aparte e-mail met daarin de leverdag en aflevertijd. De koerier is gelukkig langs gekomen toen ik thuis was.

Pluspunten

Snelle levering ,telefonisch contact super!!

Niets

Pluspunten

Het type e-bike wat we hebben gekocht was nergens meer verkrijgbaar, behalve bij aanbiedingsfiets.nl. Op zondagavond besteld en op dinsdagochtend (07:15) al in huis, super. De fiets was erg goed ingepakt en beschermd. Hij had geen krasje opgelopen tijdens het transport. Een echte aanrader!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Betrouwbaar

Pluspunten

Goede telefonische hulp bij bestelling.

Bij het afleveren moest ik zelf het verpakkingsmateriaal verwijderen. Voordat ik de kans kreeg dit te doen was de chauffeur al weg. Stuur moest ik zelf recht zetten, maar dat vond ik niet zo'n groot probleem.

Pluspunten

Geachte heer/Mevrouw, Ik ben heel blij met de fiets. Ik weet na zo korte tijd niet of alles goed blijft werken. Maar tot nog toe bem ik heel tevreden. Alleen het stuur gaat los staan. Dat is heel vervelend. Ik hoop dat het blijft gebeuren. Ik heb niet zoveel kracht meer om het stuur heel vast te zetten. Misschien weet u een oplossing. Ik zou het ook waarderen wanneer de vraag over de fiets telefonisch gesteld zou worden.

Pluspunten

Goede en vriendelijke communicatie via de chat, email en in de winkel.

Voor mij was het wel een tegenvaller om te horen dat ik voor de eerste verplichte servicebeurt weer naar Leiden moet komen vanuit Dordrecht. Andere internetaanbieders hebben in de meeste grote steden een rijwielhandel waarmee ze samenwerken als servicepunt. Maar dat had ik natuurlijk eerst moeten navragen bij Aanbiedingsfiets en dat was ik vergeten.

Pluspunten

goede reactietijd op vragen, snelle levering, alles goed gemonteerd

Pluspunten

Aardige mensen, snelle service en levering

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn