Alles gewoon goed

Na bestelling goed op de hoogte gehouden. Fiets werd helemaal klaar afgeleverd, hoefde alleen het zadel zelf op de juiste hoogte te zetten. Zelfs het karton werd netjes meegenomen!! Bedankt voor de goede service!

Prima geholpen door vriendelijke persoon!

Zeer aangename en behulpzame persoon aan de lijn. Bedankt voor het advies!

Goede service en vriendelijk personeel

Ik werd gebeld met de mededeling dat de fiets 1 dag eerder bezorgd kon worden. Goede service en vriendelijk personeel.

Een 10+!

Zeer goede ervaring met deze winkel. Fiets werd snel geleverd zelfs eerder dan gepland. Verder nog even contact opgenomen om te checken of fiets wel echt op voorraad was, dit na een slechte ervaring bij andere fietsenwinkel. De fiets wordt nu afgemonteerd meneer! Top ervaring!

Lekker snelle reactie. Geen geleur met bandjes, gelijk iemand aan de lijn

Lekkere korte lijnen, snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Ik was er eigenlijk van uit gegaan dat ik de fiets zelf moest monteren, dus de verrassing was groot toen de koerier de fiets kant en klaar afleverde.

Prima prijs en geleverd volgens afspraak

goede service

service goed Vriendelijk

Bedrog

Ik kocht een fiets en kreeg de bestelbon. Even later een mail waar doodleuk in stond dat de prijs niet klopte en dat ik nog een extra factuur kreeg. Zonder excuses of compensatie. Order dus geannuleerd...

prima service

ik werd gebeld door de klanten service, als ik vragen had kon ik bellen. ik heb gebeld om dat ik de accu niet uit de lader kreeg. Deze zat erg vast. ik moest hard aan het achter einde trekken, maar had nergens grip, vond het een beetje eng. de beschrijving was summier, als het gaat hoe de accu er uit moet.

Snel en Top Service en aardige mensen.

Snel en top service.

Uitstekende service!

Voor de verjaardag van mijn dochter was ik op zoek naar een Gazelle fiets. Het type wat wil graag wilden hebben was nergens op voorraad, totdat ik bij Aanbiedingsfiets.nl keek. Telegonisch waren zij goed bereikbaar en ik ben uiterst vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens heb ik de fiets online besteld en binnen 3 dagen kon ik hem al thuisbezorgd krijgen. De fiets werd keurig op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Ik wil deze site aan iedereen aanbevelen. Perfecte service en heel erg klantvriendelijk!

Snel en correct

Prima ervaring.

Prima service via telefoon en snelle levering aan huis

Met het bestellen prima geholpen via telefoon. Daarna netjes op de hoogte gehouden en snelle levering van de fiets aan huis helemaal rijklaar inclusief gemonteerd kinderzitje.

Keurig geregeld

Woensdag telefonisch contact gehad, prettig geadviseerd en vrijdag werd de fiets afgeleverd. Compliment!

Fiets aanklikken, bestellen en klaar

Erg makkelijk en overzichtelijk om een fiets te bestellen.

Fiets snel en rijklaar geleverd

Aangenaam verrast! De fiets was op voorraad en werd na 3 dagen keurig netjes geleverd. Zelfs het karton werd weer mee teruggenomen door de koerier.

Prima bedrijf

Fiets snel geleverd. Snel en goed advies aande telefoon!

Helemaal geweldig

Vorige week werd mijn fiets gestolen daar ik postbode ben en met spoed een andere fiets nodig had en deze bij jullie heb besteld zou vandaag gebracht worden werd ik donderdag gebeld of ik m liever eerder wilde dus vrijdag keurig afgeleverd in 1 woord fantastisch:)

Zorgeloos en snel!

Nadat een andere winkel de levertijd niet waar kon maken, hier besteld en dat bleek een goede keuze! Perfect op tijd geleverd binnen het aangegeven tijdvak en gelijk helemaal rijklaar. Ook werd er de tijd genomen om nog even alle onderdelen na te lopen en uit te leggen hoe ik na de eerste paar weken nog even de spanning van de versnellingskabel kan checken en bijstellen. Kortom, gewoon goede service voor een goede prijs.

Uitstekend!

Fantastic service and super fast delivery, ahead of schedule.

Prima sevice

De bezorger kwam keurig op tijd en heeft de fiets goed afgeleverd.

Boven verwachting goede service!

Mijn fiets besteld bij aanbiedingsfiets.nl, die bij de plaatselijke fietsenmaker nog maanden duurde om te leveren. Deze fiets nu super snel binnen op een dag dat het mij uitkwam. Met bestellen op ongeluk ophalen in Leiden aangeklikt ipv thuisbezorgd. Ik werd de volgende dag gebeld om te vragen of dit klopte, gezien de reisafstand. Ze hebben de fiets kosteloos bezorgd. Super goede service!

Zeer correct geholpen

Netjes te woord gestaan en goed voorgelicht.

Telefonisch goede ondersteuning en snel compleet geleverd

Ik had enkele vragen over een mogelijke nieuwe fiets. Ik werd telefonisch goed te woord gestaan en geholpen. De fiets werd daarna snel geleverd...en bovenal...helemaal gemonteerd! Continue ben ik goed geïnformeerd over de status en tijdvak van de bestelling en aflevering. Eigenlijk helemaal top!

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn