Pluspunten

Ontzettend behulpzaam. Fiets afgehaald in Leiden. Na testrit werd door de fietsenmaker opgemerkt dat een rem vanuit de fabriek niet lekker werkte. Zelf was mij dat niet opgevallen. Rem werd direct vervangen. Aangezien ik gelijk een flink stuk zou gaan fietsen (60 km) werd de vraag gesteld of ik een inbussleutel bij mij had om eventueel het zadel nog te kunnen verzetten als de afstelling nog niet top zou blijken. Daar had ik niet aan gedacht. Als service kreeg ik een inbussleutel mee. Kan niet anders zeggen dan topservice!! Had eerst een fiets besteld bij een concurrent maar daar werden Afleverkosten berekend, zelfs als je de fiets zelf ging ophalen. Dus geannuleerd en bij aanbiedingsfiets besteld. Achteraf erg blij om!!

Hou de service op dit niveau!

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Er wordt aangeven dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd echter waren de remmen en zadel niet goed afgesteld. Flybird: geen efficiente leverancier, de fiets is bij de buren afgeleverd (erg onproffessioneel)omdat ze zowel telefoontjes als emails betreffende de bezorgtijd niet hebben opgepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

als ze zeggen dat iets voorradig is, is dat het ook....

Pluspunten

Hele goede afhandeling, komen afspraken gewoon na.

Pluspunten

Goede service, fiets was veel sneller binnen dan verwacht, ik werd gebeld om te melden dat de fiets geleverd was en opgehaald kon worden. In de winkel/het ophaalpunt trof ik een zeer vriendelijke man die me zei vooral terug te komen mocht er iets met de fiets zijn. Absoluut een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en fijn dat er contact opgenomen werd betreffende een niet-passend slot. DAt is perfect opgelost.

Weet ik zo niet.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en prima geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en laagste prijs

Pluspunten

Zeer goed en snel bedrijf ook de communicatie is zeer prettig ...een vette aanrader dus!

Geen.

Pluspunten

- sterke communicatie met de klant. Het mailverkeer zorgt voor een goede update en soepele afhandeling. Afhandeling à la carte van de klant; - sterke prijs, wij konden deze prachtige elektrische GAZELLE fietsen nergens anders zo goedkoop aanschaffen; - bij afhalen in de winkel in Leiden werden we professioneel geholpen, zelfs bij het opladen op de fietsendrager. Hartelijk dank voor het klantvriendelijk onthaal; wij hebben echt genoten van ons 2x275km afhaaldagje, ons fietstochtje in Leiden binnenstad en het NL onthaal - Een officieel Gazelle herstelpunt vind je overal, zelfs al heb je de fiets in NL aangekocht!

- Bij het afhalen aan de winkel in Leiden. Deel de klant mee dat parkeren een probleem kan vormen. Wij hadden geluk dat er net een plaatsje vrij was net voor de winkel. Ik zou niet geweten hebben waar ik anders mijn (ophaal)auto had moeten parkeren - Geef een parkeeralternatief op, waar bevindt zich de dichtstbijzijnde zekere parking ? - Raad de klant aan om de fiets zelf af te halen en op maat aan te passen. Dat is zoveel zekerder en aangenamer voor de klant dan de fiets thuis zelf te moeten in elkaar steken, hoe gemakkelijk dat ook wel kan zijn....

Pluspunten

Prijzen op site al in prijzen bij afhalen in de winkel. Dus niet aan het einde van bestelling afleveringskosten bij de prijs. Bestellen ging makkelijk. Bericht dat fiets klaar stond. En vriendelijke mensen bij het ophalen van de fiets.

Pluspunten

Zeer flexibel in het ophalen van de fiets, op het laatste moment eerder ophalen was geen punt.

iets meer bedrijfsruimte bij de uitleg bij het ophalen is professioneler

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website, goede prijzen

de plek in leiden (parkeren voor de deur is erg lastig) bij het afleveren van de fiets misschien iets beter nakijken. Ik heb thuis de remmen opnieuw moeten afstellen. Verwacht niet te veel, de prijs is goed maar niet de service zoals je deze zou verwachten maar dat kan ook niet anders.

Pluspunten

Snelle levering; keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces; keurig netjes bezorgd; goede telefonische bereikbaarheid bij vragen. Top service!

Pluspunten

Super snelle levering en voordeliger als andere aanbieders

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering. Ook bij vragen krijg je via chat snel een antwoord.

Retourneren van een fiets is voor kosten van de klant, dit is bij enkele concurrenten gratis. Doos waarin fiets wordt gekeverd beschermd niet de hele fiets.

Pluspunten

Hele snelle bezorging! Duidelijke site.

Pluspunten

snelle levering, goede en duidelijke website, product is naar wens

geen

Pluspunten

Goede service en snelle levering. De fiets is netjes gemonteerd en afgeleverd. En voor de service kun je naar elke dealer in Nederland. Toppie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte communicatie

communicatie met koeriersdienst ok, maar koerier moet dan ook op zijn papieren kijken

Pluspunten

Ben erg tevreden over de bestelling die ik heb gedaan. En zeer behulpzaam bij wat tel vragen.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn