Juiste fiets, goeie prijs, eenvoudig besteld en snel bezorgd

Prima ervaring. Ik wist al welke fiets ik wilde kopen. De prijs was hier het laagst en hij werd gratis bezorgd op dag naar keuze.

Naar wens

Fiets geleverd zoals afgesproken. Echter heeft de fiets een deuk in het spatbord wat een minpunt is. Over het algemeen tevreden met mijn aankoop.

Super service !!

Zeer snelle en nette afhandeling.

Snel geleverd. Fijn dat er een half uur van te voren gebeld wordt, dat ze er aan komen.

Top fiets!

Freebike harlem besteld bij Aanbiedingsfiets.nl, 3 dagen later bezorgd, en zeer blij met de prachtige fiets.

Super Service, zowel bij verkoop en aflevering

Bestellen ging makkelijk. Leveringsdatum kan je zelf bepalen. Bij aflevering wordt Fiets afgesteld en instructies gegeven. Na 1 week wat speling in balhoofd (is gebruikelijk), ze kwamen gewoon even langs om alles weer even aan te draaien. Top Service!

Alleen maar lof over deze mensen; Van het eerste contact tot het moment dat ik met de fiets de winkel ( Alphen aan den Rijn) uitreed. Binnen 2 dagen alles geregeld! Fietsen op voorraad, nemen de tijd voor je, dit is wat je wilt als klant!

Goede service en klantvriendelijk

Mijn ervaring over aanbiedingfiets was zeer goed. Alles wat ze beloofden (rijklaar + accessoires) was in orde. De leveringen waren op tijd en goed aangegeven. Ook de bezorger was vriendelijk en gaf mij aanwijzingen waar ik op moest letten bij de fiets die ik had aangeschaft (Cortina U1 N7).

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid, advisering, keuzemogelijkheid en aankoopafhandeling.

Letterlijk op alle manieren tevreden over Aanbiedingsfiets.nl

Hartstikke blij met hele proces. Ik heb hier besteld omdat een concurrent (die hem op voorraad had, zei de site) hem niet kon leveren. Hier was hij er nog wel, ontzettend blij! Fijne fiets en afgemonteerd geleverd. Dank!

Snelle levering, goede service

Perfecte service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik waardeer de transparantie van aanbiedingsfiets.nl. Eerlijk over voorraad en een uitstekende service. Afspraken worden nagekomen en het bestelproces is eenvoudig. En het allerbelangrijkste; de fiets wordt goed afgemonteerd en onbeschadigd thuis afgeleverd. We zijn inmiddels al jaren klant. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de fiets dan is onze ervaring dat je ook in de fysieke winkels goed wordt geholpen. Vriendelijk personeel en betrouwbaar. Kortom van harte aanbevolen!

Prima en snel afgehandelde bestelling

Snel besteld em bezorgd. Prima!!

Snelle levering, prima fiets

Mijn bestelde fiets is binnen de aangegeven levertijd rijklaar thuisbezorgd. Het enige nadeel vind ik dat ik geen proefrit kon maken, omdat de koerier direct door moest. Bij een vorige bestelling bij een andere online fietsenwinkel kon dit wel.

Zeer klantvriendelijk

Goede uitleg en direct worden dingen opgepakt.

Snelle en goede levering Gazelle fiets

Na betaling binnen 4 dagen fiets rijklaar aan huis geleverd.

Keurig volgens afspraak afgeleverd, versnellingen waren echter niet afgesteld.

Prima online fietsenwinkel. Correcte aflevering en goede communicatie over de aflevering. Qua afstelling van de fiets moesten we echter nog wel wat zelf doen, maar voor ons geen probleem.

Cortina Mini U inch girls 26 inch bike

I bought the bike *Brand New*!!! The bike was delivered to my house on Wednesday October 21th, yesterday, October 26th part of the speed box fell. In addition, the alignment of the the front wheel is so bad! It was a birthday present to my daughter who is in tears and so disappointed! I look forward to return it and get full refund.

Goed contact en komt afspraken na

Voor de online aankoop van een fiets voor mijn zoon kwam ik hier terecht. Ik had wat vragen per mail die snel en adequaat werden beantwoord. Levering verliep vlot en netjes volgens afspraak.

Zeer prettig en professioneel geholpen

Ik ben in het Experience center heel prettig en professioneel geholpen. Verkoper had alle tijd zodat ik meerdere fietsen kon proberen.

alles goed geregeld en volgens afspraak geleverd

Prettige ontvangst en alles goed geregeld

Precies zoals afgesproken.

Heerlijk als er geen verrassingen zijn, maar alles volgens plan loopt.

direct antwoord op mijn schriftelijke vragen. Vlotte leverantie. Keurig afgeleverd

Vriendelijk service met veel aandacht

Ik ben in het Experience Center in Alphen aan de Rijn geweest en werd daar met veel aandacht en alle tijd geholpen. Ik mocht verschillende modellen uitproberen, er werden diverse zadels gewisseld om die te kunnen vergelijken. En drie dagen later werd de fiets bezorgd! Ik was net zo blij als het meisje dat op dezelfde dat een fiets kwam ophalen voor haar verjaardag. Ook al ben ik inmiddels al 33..

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn