Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en prima service!

Pluspunten

Aankomst pakje tusse 12 en 16uur. Kwam om 15.50.. Hele dag thuis op moeten wachten. Preciezere indicatie of extra sms had fijn geweest.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en een hele goede prijs voor de fiets die ik zocht.

Pluspunten

Snelle levertijd. Het door ons aangegeven nummer gebeld toen er niemand thuis was.

Pluspunten

perfect. Alles volgens afspraak. Super service.

Pluspunten

Duidelijke communicatie Fiets zelf afgehaald en werd zeer goed geholpen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr freundlich und sehr schnelle Lieferung, jederzeit wieder!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Goede prijzen

Meer info over fiets en sloten ed.

Pluspunten

Goede service bij het afhalen van mijn Gazelle fiets in Leiden. Fijne mensen die ons geholpen hebben.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

zeer snelle levering, zelfs op zaterdag. Prima fiets.

Pluspunten

Snelle fijne service

Pluspunten

Batavus E go besteld via de webshop. Fiets werd goed verpakt afgeleverd. Accessoires werden netjes met de fiets meegeleverd. Fiets makkelijk rijklaar te maken. Telefonisch een aantal keer contact gehad. Vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

E-Nike via internet besteld. Afgehaald bij de winkel in Leiden. Goede service, uiterst vriendelijk geholpen. Ik mocht zonder enige restrictie een proefrit maken. Kreeg heldere uitleg over de werking en bediening van de fiets.

Pluspunten

Pluspunten

Voordelig, magazijn in de buurt

Pluspunten

Uitstekende service. In het bestelproces heb ik een aantal maal telefonisch contact opgenomen en ik werd altijd zeer vriendelijk geholpen. Bij bezorging bleek het slot niet te functioneren. Na een telefoontje werd meteen geregel dat een nieuw ringslot werd opgestuurd. Het mooie is dat je met een korting van 25% net-niet-helemaal-nieuwe modellen kunt kopen: hier kan geen fietswinkel tegenop! De fiets was zeer vakkundig ingepakt en heel makkelijk te monteren. Ik raad aanbiedingsfiets.nl vanaf heden actief aan bij heel mijn omgeving!

De sloten zijn weliswaar ART-gecertificeerd maar doen echt onder voor de AXA-ringsloten die ik op mijn vorige Gazelles had. Hiervoor had ik graag meer betaald!

Pluspunten

Snelle levering, fiets werd kant en klaar afgeleverd. Goede prijs.

geen

Pluspunten

Netjes en snel en meedenkend.

Pluspunten

mooie Gazelle Orange c7+ fiets besteld voor mijn zoon van bijna 13 jaar. Scheelde 210,00 met de plaatselijke fietsenwinkel. We zijn eerst naar de winkel in Leiden gereden. Men had 2 fietsen in 2 maten voor mijn zoon klaar gezet. Helaas bleek hij voor deze fietsen al te lang te zijn en uiteindelijk maat 57 gekozen. Echter, die was in de kleur zwart die hij graag wilde niet op voorraad in de winkel. Daarom maar de fiets laten bezorgen. Kwam 30,00 bij, maar dan nog financieel gezien nog altijd stukken voordeliger dan de plaatselijke fietsenwinkel. De fiets is keurig netjes bezorgd. Toen ik thuis kwam stond de fiets al helemaal gereed. Stuur goed en de trappers zaten er ook al aan. Prima in de winkel in Leiden geholpen. Daarnaast ook telefonisch goed geadviseerd. Zou de volgende keer zeker weer bij aanbiedingsfiets.nl een fiets bestellen. groetjes, Pieter uit de Meern

geen!

Pluspunten

keruig verzorgde levering rekening gehouden met wensen wat tijd betreft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en snel

Niet afleveren bij de buren. Kunnen kiezen wanneer er geleverd wordt

Pluspunten

Snelle levering, professionele afhandeling. Prima fiets.

Optie bieden om servicebeurten erbij te kopen.

Pluspunten

Wij zijn erg prettig geholpen in de winkel. De fiets stond keurig klaar en werd op de lengte van mijn vrouw afgesteld. Toen we twijfelden over over wellicht toch een andere fiets, geen enkel probleem. Een proefrit was ook geen probleem.

De winkel kan iets groter.

niet

H Kamerlingh Onnesweg 12