Pluspunten

Donderdag gebeld, vrijdag fiets ophalen. Er wordt meegedacht met je. Top!

Vermelden dat de fiets niet verder wordt afgemonteerd bij aflevering. Daarom geen aanbeveling voor mensen die niet handig zijn.

Pluspunten

Goede service Goede informatievoorziening

Pluspunten

Goede response op vragen Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs en snelheid

Pluspunten

Snelle bestelling en afspraak voor levering

Leverancier heeft te beperkte levertijden. Verwachten dat je een dag thuis bent en sturen 2 uur van tevoren hoe laat ze komen. Dat kan niet als je werkt.. Leveren niet savonds en in t weekend

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Betere afspraken over het bezorgen van de fiets. Zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent en wanneer het komt.

Pluspunten

Snelle, accurate aflevering

Pluspunten

Goede levering volgens afspraak. Ik kon de fiets in Leiden ophalen dus dat was voor mij top.

kopje koffie bij ophalen(-:.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid vriendelijkheid

ik zie niet direct. alles is vlot verlopen. nogmaals bedankt.

Pluspunten

Levering vond plaats binnen de afgesproken termijn en tijdstip Prijsverschil met lokale dealer bedraagt 400 euro (na aftrek transportkosten, betaling onder rembours en servicepakket bij dealer) Klantvriendelijke bediening

handleiding ontbrak bij de levering, werd op verzoek direct nagezonden. handleiding geeft tip over mogelijkheid van verlengde garantie (onder voorwaarden) binnen 2 jaar. Deze informatie ontbreekt op de website

Pluspunten

Simpel, vlot, precies zoals je mag verwachten. En dat alles voor een hele fijne prijs!

geen

Pluspunten

Vooraf samen met de klant afspreken wanneer er geleverd kan worden. Nu wordt dit eenzijdig beslist door de firma die levert.

Pluspunten

Kwaliteit / prijs product Overzichtelijke website Snelheid levering Aanwezigheid (fysieke) winkel Service in de winkel

Grotere spreiding Aflever adressen

Pluspunten

Bij ophaalpunten Leiden kan er meer servicegericht gewerkt worden. Bijvoorbeeld uitleg fietslamp, fietstas op fiets monteren, adviseren over kettingslot etc.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aardige medewerkers.

Ik heb via internet besteld en ik zou graag direct na mijn bestelling willen weten wanneer de fiets bezorgd wordt. Nu duurde dit een aantal dagen.

Pluspunten

Prima, snel en goed gecommuniceerd

Pluspunten

Prima fiets voor laagste prijs.

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen. Scherp geprijste goede fietsen

Pluspunten

Klantvriendelijk, fietsen direct afgesteld en aanpassing zonder probleem uitgevoerd. Fietsen stonden netjes klaar, er werd de tijd genomen voor aflevering. Behulpzaam bij opladen van de fietsen

Geen verbeterpunten op dit moment. Hou deze kwaliteit er service vast!

Pluspunten

Goede prijs, genoeg informatie en fotos van de fiets. Zeer snel verzonden en ontvangen in perfecte staat.

Pluspunten

Good website Very pleasant and helpful service on the phone + email Delivery on time and perfect state Highly recommendable !

Very good experience. I don't have tips to improve.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn