Pluspunten

snelle antwoord op je vragen, snelle levering fiets

geen

Pluspunten

Goede prijs, snelle en correcte levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn er niet

Niet zomaar ongevraagd lelijke sticker met reclame op de nieuwe fietsen plakken. Ik heb hier een email over gestuurd en tot op heden nog nooit een antwoord mogen ontvangen. Er is een lelijke sticker achterop de fiets geplakt welke er niet af wil. Als je het adres in Google intikt kom je niet eens uit op jullie pagina maar op een hele andere pagina. Er is lang voor gespaard om een goede dure fiets te kunnen kopen en nu zit er een oer lelijke sticker op. Erg jammer. En helemaal dat er geen oplossing geboden wordt. Hierdoor zal ik deze shop zeker niet aanraden bij mensen. Erg jammer.

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering, goede prijs

Pluspunten

Vlot, klantvriendelijk, laagste prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site en goede voorraadindicatie. Dat laatste was fijn omdat de door onze gewenste kleur en framemaat overal was uitverkocht. De communicatie tussen bestelling en levering ook keurig, net als de aflevering zelf.

De fiets zou nagekeken zijn en was dat duidelijk niet. Natuurlijk moet je zelf trappers monteren en het stuur en zadel goed zetten (in ons geval ook nog de bagagedrager voorop monteren maar dat is logisch gezien het transport). Dit wordt ook keurig vermeld dus tot zover prima. De fiets trapte echter door en schakelde niet goed. Bij de Nexus 7 heb je gele markeringspunten op/bij de naaf die in één lijn moeten staan als de naaf in de vierde versnelling staat. Die stonden dat dus niet. Na afstellen deze in één lijn gekregen en tijdens een korte proefrit de boel verder gefinetuned. Nu schakelt de fiets goed en is het doortrappen gelukkig ook verdwenen. Nog een klein detail is het smeren van de ketting. Die zit keurig verstopt in de kettingkast maar moet evengoed wel gesmeerd worden. Deze bleek zo goed als droog te staan op een heel klein beetje wit vet van de fabriek na. Zo met het najaar en de winter voor de deur niet handig. Die dus ook maar zelf gesmeerd. Bovenstaande is geen ramp maar toch jammer omdat het wel wordt beloofd en maar een klein beetje werk is.

Pluspunten

Snelle levering Goede telefonische bereikbaarheid Vriendelijke, vakkundige behandeling Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Gazelle miss grace was hier nog te bestellen. Snel antwoord via de mail en ook snelle service. Open communicatie. Erg fijn!

Ik ben zelf een tijdje aan het prutsen geweest om het stuur recht te krijgen. Waardoor er ook wat beschadigingen zijn opgelopen. Misschien goed om er een beschrijving met afbeeldingen bij te doen?

Pluspunten

Goede website en contact

Communicatie/integratie met koeriersbedrijf

Pluspunten

goede en snelle orderverwerking

de verkozen fiets was niet te bekijken in de zaak in Leiden

Pluspunten

Snelle levering. Netjes teruggebeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en goede levering keurig maar

geen mail van te voren wanneer produkt geleverd werdt gelukkig was er net op dat moment iemand thuis . dus dat was slordig ook geen aankondiging op wat voor manier ook wanneer en hoe laat levering

Pluspunten

Snel

Garantieplek is Alphen, dat is onhandig als je landelijk levert.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Vooraf betalen ben ik geen fan van

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Vooraf betalen ben ik geen fan van

Pluspunten

Netjes, scherp geprijsd en op tijd.

Pluspunten

Zeer snelle service en adequate informatie

Pluspunten

Prima kwaliteit / prijs verhouding van de geleverde fiets. Bij afhalen was de verkoper / eigenaar bijzonder behulpzaam bij afstellen, beantwoorden van vragen. Erg flexibel met het afsluiten van een verzekering (kon zonder probleem ook op een later tijdstip).

Pluspunten

Snelle levering en een goede klantenservice.

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel en werd goed geholpen. Kleine aanpassing aan de fiets werd goed en snel uitgevoerd. Blij, dat ik naar Leiden ben gegaan om hier de fiets te kopen

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Mogelijkheid van proefrit Zorgvuldige afstelling van de fiets Vakkundig advies Servicebeurt met 50% korting

Zeer tevreden, geen verbeterpunten!

Pluspunten

Ruim assortiment, vlotte levering, op de hoogte gehouden worden over de levering

Mogelijkheid hebben om tijdstip/dag van levering te bepalen.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn