Pluspunten

Prima Bedrijf

Weet niet

Pluspunten

Aandacht, tijd, professioneel advies in een echte fietsenwinkel (Leiden).

Pluspunten

- goedkoop - winkel als afhaalpunt - prima service

Pluspunten

Snelle levering, alles via afspraak. Direct contact via email en telefoon, vriendelijk en duidelijk.

N.v.t.

Pluspunten

Op donderdag heb ik een bestelling voor een Batavus geplaatst, welke bij andere aanbieders flink duurder was. Ik wilde de fiets ophalen en per pin betalen. Op vrijdagochtend kreeg ik het bericht dat de fiets klaar stond. Heb direct gebeld en kon hem gelijk ophalen. Aangekomen op locatie in Alphen bleek dat inderdaad het geval, heb ik betaalt en in het zonnetje naar huis gefietst. Topservice!

Pluspunten

- goedkoper dan andere internet aanbieders. - snelle en correcte levering. - afstelling van de fiets was prima verzorgd.

- sticker van "aanbiedingsfiets" op je achter spatbord is lelijk en ook nog zeer moeilijk te verwijderen. - uitgebreidere instructie voor het monteren van de trappers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs gunstig en klant wordt per mail op de hoogte gehouden over de status van bestelling.

Gevraagd of fiets bij ophalen in winkel af gemonteerd en aangepast kon worden. Dit was geen probleem en het personeel was behulpzaam ondanks de drukte. Echter bleek een dag erna dat de linker crank niet goed vastgeschroefd was aan de trapas en begon het steeds losser te zitten tijdens het fietsen = gevaarlijk! Gelukkig hebben we het bij een lokale fietsenmaker op Den Haag Centraal vast kunnen draaien met een speciale dopsleutel; een treinrit terug naar Leiden van Den Haag was duurder en het was zondag. Ik hoop dat het nu wel goed vastzit en niet dat het alsnog loskomt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer teleurstellend: mijn fiets moest eerst naar de fietsenmaker aangezien de versnelling niet was afgesteld, de spaken niet waren aangespannen, de stuurpen was niet vastgedraaid, enz. Kortom, hij was niet afgemonteerd.

Pluspunten

Supersnelle levering. Goed vervoersbedrijf met goede service.

Pluspunten

Snelle levering, goede service in afhaalwinkel

Pluspunten

Service, klantvriendelijkheid, betaalgemak

gen

Pluspunten

Snelle levering, prima afgeleverd

geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie

Pluspunten

Top bedrijf !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beter nakijken van de fiets voor verzending. Zo waren een aantal zaken aan de fiets niet in orde: wielen zaten los, bidonhouder niet goed gemonteerd, remmen liepen vast

Pluspunten

overzichtelijke site, fijne communicatie snel antwoord op vragen transporteur prima, denkt goed mee fiets binnen 2 dagen in huis (en dat helemaal naar Brabant ;-) )

wellicht een invulvak dat als je het laat leveren je alvast aan kunt geven wanneer het ècht niet uitkomt.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede service.

De ketting die bij het slot hoort was veranderd. Dit stond niet correct op de site. Hier over ben ik gebeld en dit is opgelost.

Pluspunten

Daags na plaatsen van de order mijn fiets ontvangen; bezorging was ook top, de verpakking werd zelfs meegenomen door de bezorger.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt. Onderdelen van de fiets allemaal ingevet en een duidelijke instructie erbij.

Pluspunten

Zeer goede prijs en snelle levering.

Ik was al geruime tijd op zoek naar een fiets met Framemaat 70cm. Pas na lan googelen kwam ik bij Aanbieding fiets terecht. Dus toch eens kijken of dat iets makkelijker kan worden.Tevens eens overwegen om een minder agressieve sticker te maken die de mensen wel op de fiets laten zitten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Quick delivery.

The break wire was not put in through the holes on the frame. This is something I feel unsatisified with.

Pluspunten

Overzichtelijke web-site, snelle en schadevrije levering.

De boutjes voor het bevestigen van de drager waren te kort, graag aandacht hiervoor.

Pluspunten

Prijs en snel leveren

voorste bagage drager is niet gemonteerd, fiets zou toch gemoteerd worden op zadel en stuur na ?

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn