Pluspunten

Prima service, snelle levering, duidelijke communicatie.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zekerheid over laagste prijs. deskundig advies. goede afhandeling van bestelling.

samenwerking aangaan met fietsned voor onderhoud en mogelijkheid tot direct afsluiten van verzekering zal bijdragen tevredenheid klant

Pluspunten

Snelle service! Goed geholpen en hierdoor nu zeer tevreden met mijn nieuw fiets.

Pluspunten

correcte afhandeling!

Pluspunten

scherpste prijs. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

snelheid van leveren (24 uur) reactiesnelheid op vragen keurige bediening door bezorgdienst, die zelfs de moeite nam om nog even de chauffeur te bellen om de exacte aankomsttijd door te geven

Pluspunten

Snelle levering als het product op voorraad is, het wordt netjes + goed verpakt afgeleverd en ten slotte zelfs nog iets goedkoper dan fietsenwinkel.nl.

Wellicht iets met een kortingsvoucher of iets dergelijks voor een eerste beurt.

Pluspunten

Goedkoop bij aanschaf en door koerier tot aan de voordeur afgeleverd. Na eerst negatieve reactie over het opsturen van een boutje (misverstand) volgende dag in prima staat afgeleverd. Zo hoort service ook te zijn. Prima!

Pluspunten

Prettige en heldere communicatie. Stiptheid, levering ook dik in orde!

Pluspunten

Zeer professionele klantvriendelijke organisatie, waar prijs/kwaliteit perfect is. Aflevertijddatum keurig volgens afspraak.

Bij de vakjes voor kleurkeuze ontbreekt de keuze glans of mat lakverf.

Pluspunten

Vriendelijke service, netjes afgeleverd

Zorg er aub voor dat die sticker makkelijk te verwijderen is. Niemand wil een sticker op zijn of haar fiets met het woord aanbiedingsfiets. Ik heb die sticker een half uur lang met mijn nagel eraf moeten halen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot

fiets heeft een paar rare geluidjes vanaf dag één en het is lastig hier een filmpje van te maken... Toch een nadeel van online bestellen helaas.

Pluspunten

Duidelijk, snel en probleemloos. Netjes afgeleverd.

Prjs liever inclusief BTW vermelden. Zag pas bij bestellen dat de BTW er nog bij kwam...

Pluspunten

-Duidelijke uitleg bij telefonisch contact. -Komt afspraken na. -Goede bezorgdienst. Ik zal dit bedrijf zeer zeker aanbevelen! Kortom een hele positieve ervaring,als ik weer een fiets nodig heb word deze gewoon weer bij aanbiedingsfiets besteld.

Pluspunten

Laat 's ochtends de bestelling online afgegeven - en twee uur later konden we de fiets al afhalen. Behulpzame medwerkers die alles gauw regelden en de fiets klaar voor transport maakten. Heel hartelijk bedankt!

Pluspunten

Duidelijke informative en communicatie en snelle levering

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Geen stickers op de achterkant van de fiets plakken: lelijk!

Pluspunten

Snelle levering en de goedkoopste prijs. Fiets werd perfect afgeleverd binnen 2 dagen.

Pluspunten

De laagste prijs en prima service! Als je ervoor kiest om de fiets op te halen in Leiden kan je aan nog zaken aan je fiets laten aanpassen, in mijn geval het plaatsen van een dubbele standaard.

Pluspunten

snelle reactie en afwikkeling van order

Pluspunten

Geen reclamestickers meer plakken :)

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Snelle reactie, goede prijs, vriendelijk personeel en een Super Service!!!

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn