Beste Collin, Helaas heeft u een slechte ervaring bij ons gehad. Via de e-mail heb ik u uitleg gegevens dat wij veel last ervaren door de brand bij ons en de naweeën hiervan. Als Kleine organisatie is het nu even lastig om alle ballen in de te luchthouden. en duren sommige leveringen ( standkachel onderdelen , uitlaat en luchttransportslang) iets langer omdat die met de brand beschadigd in geraakt. Maar juist daarom moeten we dit dan communiceren met u , en dat is niet gebeurt. Ons excuus daarvoor. Op uw verzoek hebben we uw geld direct terug gestort. Ik hoop dat u ons in de toekomst toch nog opnieuw een kans wilt geven Remco Stroomzat.nl
Geachte Jacqueline, Ons excuus dat u wij erg laat contact met u hadden opgenomen. Door vakantie en een slechte overdracht is de reactie hier uitgebleven. Ondertussen hebben we contact gehad en we hebben de dynamo terug laten komen en uitgebreid getest. Op onze testbank functioneerde deze prima. De dynamo hebben we ook weer kosteloos retour gestuurd per PostNL. De verzending was speciaal met PostNL omdat u aangaf na uw bestelling nooit meer bij ons te kopen omdat wij het pakket met DPD hadden verstuurd. Heel vervelend allemaal dat deze ervaring niet de ervaring had moeten zijn wat we beide voor ogen hadden.
Torplaan 10
1785BA Den helder
Stroomzat is een webshop voor voertuig en scheeps elektra. Al meer dan 40jaar zijn we actief in deze branche en kunnen u daarom ook goed adviseren.