Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een gemengd beeld van leveringen en productkwaliteit. Veel klanten melden snelle levering en goede kwaliteit, terwijl enkele meldingen over vertragingen en terugbetalingsproblemen voorkomen. Het assortiment wordt beschreven als gevarieerd en doorgaans scherp geprijsd. Over het algemeen varieert de ervaring per bestelling.
Besteld en betaal, maar niks ontvangen ook geen track & trace, maar bestelling staat wel gemarkeerd als verzonden. Vervolgens 2x gemaild, 2x gebeld - geen antwoord. 5 dagen later besloten om een aangifte te doen voor digitale ****** bij de politie. Prompt kan meneer wel ineens reageren op mijn klachten middels de mail met een slap excuus dat de berichten binnen kwamen in de 'spam'. Als bedrijf hoor je dit soort zaken gewoon goed in orde te hebben, vooral wanneer het structureel gaat om contact met klanten en klachtenafhandeling. Koop nooit iets bij deze webshop. Aangifte loopt nog steeds, totdat er een concrete oplossing is aangeboden met een concrete tijdspad.
15 July 2026
h
Den Bosch
Alles ging fijn.
15 July 2026
Jakub
Arnhem
Makkelijk te kiezen Alle soorten en maten Prijzen zijn goed Levering is erg snel Geen enkel problemen ermee Top bedrijf
10 July 2026
Rene
Vlijmen
Bij het plaatsen van de bestelling gaat het voorspoedig en de keuze is aanzienlijk. Wij zijn van het uitproberen, maar er is voldoende keuze om er samen een plezier van te maken.
8 July 2026
R.
Amersfoort
Heb een bestelling gedaan. Volgens DHL is het pakketje afgeleverd maar ik heb niks ontvangen. Wie er nu schuld heeft is niet bekend.
8 July 2026
Paulo
Nederland
Deze website levert snel de bestelde producten.
7 July 2026
Hans
Reeuwijk
Paketje past mooi in de brievenbus
6 July 2026
Kees
Haarlem
Snelle levering, prima verpakt
5 July 2026
Steph
Rotterdam
Het is mijn eerste bestelling, zijn goede condooms. Even moeten wachten, maar het product is prima
5 July 2026
Elizabeth
Rotterdam
Ik snal er niks van blijkbaar zijn er meer klanten met dit gedoe. Is dit postnl of iets anders?
21 June 2026
Robert
Rotterdam
Zeer aardige, snelle en vriendelijke beantwoording en service van het bedrijf. Ik ben fan.
12 June 2026
....
Culemborg
Na 10 dagen wachten nog niks. Geen reactie op mails in de tussen tijd. Na bellen de bestelling geannuleerd en uiteindelijk geld terug gehad. Ook niet evt een optie van tegemoetkoming om de bestelling wel door te laten gaan..
9 June 2026
Daan
Alkmaar
Levering binnen 1 dag en nog steeds niets geleverd!
16 May 2026
Steven
Terneuzen
scheurt gauw los
16 May 2026
k.e.e.s.
Vlissingen
Condooms besteld, kreeg keurig een verzendbevestiging maar geen track & trace. Geen pakket ontvangen. Geprobeerd ze te bellen, geprobeerd ze mailen, nergens reactie. Geen mededeling op site dat ze verminderd bereikbaar zijn. Ik weet niet wat, maar er is iets grondig mis bij deze zaak. WEGBLIJVEN!
24 April 2026
Winfried
Regio Rotterdam
Heb 60 condooms gekregen die bijna over datum zijn. Op mijn klacht geen response.
21 April 2026
Job
Deventer
UPDATE: helaas geen pakketje ontvangen maar door de goede afhandeling van de medewerker toch tevreden. Pakket is kwijtgeraakt en bedrag direct teruggestort gekregen. Er word mij gevraagd een review te schrijven echter heb ik tot op heden geen product ontvangen. Ik heb op 31-03 besteld en tot vandaag 15-04 niks ontvangen. Dit vind ik wat lang voor een brievenbuspakket.
15 April 2026
Tim
Arnhem
Uitstekend goede kwaliteit
14 April 2026
Onno
Zeist
Volledig compatibel, alsof het helemaal niet bestaat, en het omringt je volledig
11 April 2026
M
Helmond
Goed alleen had maandag bestel en kreeg het zo wat week later ongeveer
8 April 2026
Houssain
Amsterdsm
De webshop biedt een ruime keus en voor redelijke prijzen. Ik vond het jammer dat mijn bestelling niet zoals beloofd op de website de volgende dag werd bezorgd, terwijl ik wel op tijd had besteld.
4 April 2026
P
Krimpen aan den IJssel
Had een bestelling gedaan op de zaterdag avond en kwam maandag al binnen Bestelling was niet compleet waren iets vergeten hebbhiet een mailtje over gestuurd en de volgende dat was dit ook binnen dus echt top service kan niet anders zeggen Ga zo door met je jullie top service !
2 April 2026
kim
Oss
Fijn dat er een ruim aanbod is in de grotere maten condooms. Duidelijke omschrijving maakt de keus in de juiste maat heel simpel. Bestelgemak en een snelle bezorging!
14 March 2026
Sjarrel
Alphen
Let op, levering niet zonder naam van ‘postcondooms’ op de doos. Maar geweldige service!
13 March 2026
A
Utrecht
Snelle levering, maar op de doos staat alsnog de naam van waar het witte doosje vandaan komt. Jammer.
12 March 2026
MAB
Nvt
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.
Blokkenweg 31
6717AA Ede