Er ontbrak iets aan mijn bestelling. Na telefonisch contact probleemloos het desbetreffende artikel toegestuurd gekregen. Helemaal top!
Na telefonisch contact zijn de ontbrekende artikelen nagezonden.
Originele beoordeling
Ik heb een 200 ml glijmiddel tube besteld. In plaats van 1 grote krijg ik 10 kleine tubes van 20 ml. Bovendien heb ik 2x een pak van 40 condooms besteld en kreeg ik er maar 1 in de doos met de bestelling. Zojuist probeerde ik het telefoon nummer te bellen dat op de pakbon staat, maar er werd niet opgenomen. Dit is mijn 2e bestelling. De eerste was prima, maar dit vind ik wel erg tegen vallen.
Na telefonisch contact zijn de ontbrekende artikelen nagezonden.
Helaas ontving ik eerst een product dat voor een ander was bedoeld. Naam en adres van een andere klant waren zichtbaar op de bijgesloten verzendbrief. Dat is dan weer niet zo anoniem ... Na telefonisch contact ontving ik binnen 2 dagen mijn correcte bestelling en een retourlabel. Uiteindelijk dus weer goed opgelost.
Beste Jos, Fijn dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Tot een volgende keer bij Postcondooms!
Heel fijn bedrijf met goede klantenservice en snelle levering.
Makkelijk te bestellen en betalen. Duidelijke info en snelle levering
Snelle bezorging
Al enige jaren bestel ik hier producten. Het wordt altijd correct en snel geleverd. En...goede service en betrouwbaar. Men kan hier met een gerust hart een bestelling plaatsen.
Snel en gemakkelijk te bestellen. Niet duur.
Ik had op woensdag de condoom besteld echter pas dinsdag ontvangen, moest zelf nog mailen waar ze bleven, Dus men komt snelle levertijd niet na.
Mijn pakket is nooit aangekomen en de "klantenservice" is niet alleen zeer onbeleefd, maar biedt ook totaal geen hulp.
Beste Roos, Wanneer men vriendelijk verzoekt om niet 3 e-mails over hetzelfde te sturen en daarbij aangeeft dat je eerste e-mail in behandeling is, is dat niet onbeleefd. Wij willen onze inbox graag overzichtelijk houden en onze tijd zo goed mogelijk aan alle klanten besteden. Meerdere e-mails sturen helpt hier niet bij en je wordt er ook niet eerder door geholpen.
ik heb bijna 4 weken geleden een bestelling geplaatst en krijg geen update of bericht over aanmelding bij postnl
Ik heb lang moeten wachten voor ik het product heb ontvangen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, ondanks dit hebben ze het prima opgelost
Hi Nicky, Dit is het bericht dat je hierover op 05-01 per mail hebt ontvangen omtrent de vertraging: Beste klant, helaas loopt je bestelling vertraging op. Een vertraagde aanlevering van een leverancier in combinatie met de feestdagen heeft er voor gezorgd dat wij het product niet tijdig hebben kunnen verzenden. Wij gaan er van uit dat we je bestelling deze week nog kunnen verzenden. Onze excuses voor het ongemak en nog de beste wensen voor 2021!
Originele beoordeling
Ik heb lang moeten wachten voor ik het product heb ontvangen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, helaas laten ze dit alleen weten in je bestelhistorie en niet direct via de mail of telefonisch. Hier moet je dus zelf achter zien te komen. Dit vind ik niet echt klantvriendelijk
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik al snel een mail dat het pakket verzonden was. Mooi! Helaas duurde het nog een week voordat ik het ook binnen kreeg. Ik had een mail gestuurd met de vraag wanneer het pakket binnen kwam, nooit antwoord op gekregen. Je krijgt wat besteld, maar de klantenservice had wat beter gekund.
Beste Imme, Helaas laat de bezorging het sinds de feestdagen afweten ondanks dat wij voor 24-uurs bezorging kiezen van PostNL. PostNL verwerkt het dubbele aantal poststukken ten opzichte van vorig jaar. We hopen je nogmaal te verwelkomen waarbij je bestelling binnen 24 uur op de mat valt!
Later ontvangen door drukte, verder prima!
Originele beoordeling
Jullie vragen om ervaring terwijl ik mijn bestelling na 2 weken nog niet heb ontvangen...
Snel en goedkoop, verpakking kan beter. Zaten 36x2 losse condooms in. Zou voor de koop beleving extra inspanning doen met jullie logo erop of iets ludieks. M.vr.gr. Casper Waldner
Goed, snel
Goede spullen
We hebben lekker geneukt
Snelle levering, website werkt prima. Niks op aan te merken
Prima condooms, beetje vertraging door de feestdagen en niet heel duur.
Originele beoordeling
Ik had een track and trace moeten kiezen, maar ik vind het wel jammer dat ze die vandaag bestellen, morgen in huis niet nakomen...
Snelle levering en producten voldoen aan de verwachting
Snelle bezorging en goede service
Gemakkelijke keuze artikelen via site
kreeg niet de juiste bestelling en de klantenservice was niet goed. De bestelling is uiteindelijk gecorrigeerd en ik zal zien hoe de volgende bestelling wordt afgehandeld
Originele beoordeling
Ordered Pasante Sensiva costing 21.49 Euro but received Pasante sensitive costing 7.49 euro. Tried calling but call goes directly to voicemail. Sent and email but received no answer. Not sure if this is really bad service or just plain scamming.
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.