Snelle levering en wij zijn allebei blij 😉

Zeer tevreden !

Zeer tevreden snel bezorging.

Alles is precies zo gegaan zoals er op de site en in de maili Is verteld en Ik kon via post.nl zien waar mijn pakje bleef

Gewoon goed

Was precies zoals ik had gehoopt dat het zou zijn, zou zeker nog een keer halen!

Slecht

Pakket niet ontvangen, e-mail verstuurd en nog steeds geen reactie, geen pakket en geen geld terug!

Geweldig!

Super blij met bestelling en goed opgelost Zeker voor herhaling vatbaar

Snel, goed en discreet

Fijn dat jullie zo'n uitgebreide selectie van latex vrije condooms hebben. Ze zijn goed verpakt en stevig. Erg tevreden.

Goed snelle levering

Zeer snelle levering.

Durex Anatomic besteld en zeeer tevreden over deze condooms.

Betrouwbaar, net verpakt en werkt perfect

Snel geleverd en netjes verpakt. Alles in goede orde aangekomen. Product als omschreven!

Levering is zeer snel en het product doet wat het moet doen helemaal top

Snelle levering en top kwaliteit

Erg snel geleverd en fijn dat het door de brievenbus paste. De condooms zitten erg comfortabel. Ik raad dit merk zeker aan!

Goed bezig.

Na overleg een 2e keer verstuurd. Alsnog ontvangen. Enige verbeterpunt is snelheid van communicatie. Verder goed opgelost!

dubbel is eens zo goed

De bestelling werd per ongeluk 2 x betaald. Zonder contact wordt een dubbele hoeveelheid afgeleverd. Scheelt een hoop gedoe. prima.

Snel en makkelijk

Lekker discreet. De locale drogisterij hoeft m’n maat niet perse te weten toch

gemakkelijk iets bestellen en te ontvangen

Goede afhandeling van te bestelde artikelen

Makkelijke site, snel besteld en snel geleverd. Ook staat er niet op de verpakkong waar het vandaan komt. Dus 'anoniem' bestellen kan ook! Zeker een aanrader

Discreet en snelle levering.

Makkelijk te bestellen. Duidelijke website en snelle en discrete levering.

groot assortiment

Veel keuze van artikelen en snelle levering.

Tevreden klant 👍

Bestellen was gemakkelijk en de bezorging was discreet. Levering binnen 2 dagen. Dus zeer tevreden. Tevens bij vragen correspondentie mogelijk waar ook op gereageerd wordt.

Goede en snelle levering

Prima product.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Niks mis mee

een goede en snelle service

een goede en snelle service op een discrete manrier

Snel geleverd helemaal top

Blokkenweg 31

6717AA Ede

Over Postcondooms

Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.