1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel bezorgt

Omschrijving klopt niet met wat geleverd was. Ik bestelde een pakket met verschillende soorten Durex condooms, maar kreeg dubbele en ook aantal van ander merk

Pluspunten

Snel en discreet geleverd. Ook niet te duur trouwens!

Pluspunten

Eerste pakketje kwam niet aan, maar na bericht aan het bedrijf werd promp de besteling nogmaals verzonden waardoor ik nog op tijd mijn bestelling kreeg. Dus, goede service!

Pluspunten

Pluspunten

Ze hebben mijn klacht direct goed opgepakt en ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling uiteindelijk wel heb ontvangen

Misschien werken met track&trace nummer? PostNL heeft de enveloppe de eerste keer niet bezorgd waardoor ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Nadat ik contact heb opgenomen met Postcondooms, hebben ze de bestelling voor een tweede keer moeten verzenden. Vervelend voor het bedrijf maar ook vervelend voor mij dat PostNL de eerste keer niet bezorgd heeft.

Pluspunten

Netjes anoniem gestuurd. En keurig afgehandeld.

Heb ik niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nu nog steeds niks ontvangen en ik had het maandag besteld. Dat is erg jammer als je een week zonder zit.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Geen is goed zo

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Goed geprijsd Snelle levering Duidelijke leveringsinformatie

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, goede prijs!

Pluspunten

Pluspunten

Aardige werknemer en goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed en snel behandeld, TOP.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima onopvallend en efficient verpakt

Bestelling kwam een dag later binnen dan beloofd

Pluspunten

doet wat het beloofd

Pluspunten

Pluspunten

Verpakking was zeer discreet.

Nee

Pluspunten

Ik had voorheen nooit online condooms besteld. Eigenlijk heel gek, want het is lekker makkelijk en niet zo awkward als condooms in een fysieke winkel kopen. Met lange wachtrijen voor en achter je. Het hele bestelproces verliep soepel (haha, smooth in relatie tot condooms...), met geruststellende bevestigingen strak na het bestellen. Ook afleveren was supervlot en discreet verpakt. Afzenderadres is ook lekker discreet, zodat buurman niet een pakketje hoefde aan te nemen van, pak ‘em beet, CONDOOMSTUNTER.nl of zo iets dergelijks. Prettig proces!!!

Tip; wat nou als je ‘s ochtends weet dat je ‘s avonds een Tinder-date hebt? En in je sokkenlade *shock!!!* geen condooms meer hebt liggen? Misschien is een ‘voor 10:00 uur besteld, voor 18:00 uur in huis’ garantie (met een dikke vette toeslag, extra moneys voor jullie) een idee? Zal praktische haken en ogen hebben, maar het leek mij ideaal als consument.

Blokkenweg 31

6717AA Ede

Over Postcondooms

Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.