Pluspunten
Gekregen zoals omschreven, wat ze zeggen doen ze
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Pluspunten
Snel en zeer behulpzaam via whatsapp
Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen.
Pluspunten
Snelle levering top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De envelop was zeer discreet, houden zo!!!
Beste Stefano, Dat gaan we zeker doen!
Pluspunten
Prijs op de site kwam niet overeen met het winkelwagentje. Contact gehad via whatsapp. Ik kreeg direct reactie en we hebben wat extra's gekregen. Super snel en goed opgelost
Goed om te horen dat Whatsapp contact op prijs wordt gesteld.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding mbt condooms grootverpakking. Heldere mails met statusupdates van de bestelling. Leuke attentie bij mijn bestelling ontvangen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Je bent altijd welkom!
Pluspunten
Snelle levering, dus ik weer snel van bil. Hoppa!!
;)
N.V.T.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Super!
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijke website. Snel en discreet geleverd.
Pluspunten
Affordable, discreet, quick hotline service.
VerbeterpuntenDoesn't deliver on holidays.....still had to buy a € 20,- pack of condoms while it could have cost me less than € 4,-...because they told me parcels do not arrive on holidays.
There is no possibility to deliver on holidays in the Netherlands. If we could, we definitely would. We try to mention holiday delivery times on as many places we can. (https://www.postcondooms.nl/verzending and https://www.postcondooms.nl/index.php?route=information/faq etc.)
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.