Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding mbt condooms grootverpakking. Heldere mails met statusupdates van de bestelling. Leuke attentie bij mijn bestelling ontvangen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Je bent altijd welkom!
Pluspunten
Snelle levering, dus ik weer snel van bil. Hoppa!!
;)
N.V.T.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Super!
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijke website. Snel en discreet geleverd.
Pluspunten
Affordable, discreet, quick hotline service.
VerbeterpuntenDoesn't deliver on holidays.....still had to buy a € 20,- pack of condoms while it could have cost me less than € 4,-...because they told me parcels do not arrive on holidays.
There is no possibility to deliver on holidays in the Netherlands. If we could, we definitely would. We try to mention holiday delivery times on as many places we can. (https://www.postcondooms.nl/verzending and https://www.postcondooms.nl/index.php?route=information/faq etc.)
Pluspunten
Scherpe prijs, snel geleverd, veel keus
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service, prijstechnisch goed. Het is prettig dat je ze ook los kunt kopen. Zo kun je uitproberen welke je het prettigst vindt.
VerbeterpuntenSommige condooms zitten bij elkaar in de verpakking (plastic zakje) en omdat er geen omschrijving of herkenbaar nr. op de verpakking van de condoom zelf staat weet je niet altijd welke condoom het betreft. Dit komt alleen voor als je verschillende los koopt.
Je kunt altijd even onze website raadplegen om de kleur van het condoom te vergelijken met de kleur van de condooms uit je bestelling. Als je op de naam van het product uit de factuur zoekt, zie je het meteen. Op het moment dat er meerdere losse condooms van dezelfde kleur in je bestelling zit, plakken wij etiketten op die condooms zodat je ze uit elkaar kunt houden.
Pluspunten
Erg snelle en gratis levering. Niks op aan te merken.
Positive
fast simple easy order
Pluspunten
voorbeeldige webshop met veel keus
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.