Pluspunten
goedkoop,snelle levering.Veel keus.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Voldoet aan de goede verachtingen.
Pluspunten
Snelle en ECHT anonyme post/brievenbus levering zelfs bij achteraf betalen, ik beveel deze site 100% aan.
VerbeterpuntenGeen alles was naar wens.
Pluspunten
Pluspunten
Netjes afgeleverd Precies op afgesproken datum binnen
moet in originele verpakking
Condooms worden bij Postcondooms zonder verpakking verstuurd. Zo past je bestelling makkelijker in een envelop, blijft het gewicht laag en zo kunnen wij de verzending van bestellingen voor klanten gratis houden. Daarnaast hoef je meestal niet thuis te blijven, om je bestelling in ontvangst te nemen. Dit is terug te vinden op o.a.: https://www.postcondooms.nl/index.php?route=information/faq en https://www.postcondooms.nl/verzending
Pluspunten
Snelle levering, discrete verpakking.
Pluspunten
Snelle en discreet levering
VerbeterpuntenOpties van hoeveelheid in een doos
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.