Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snel. Makkelijk. Discreet
VerbeterpuntenMail iets discreter. Als je nu mail opent zie je gelijk postcondooms staan
We hebben dit inmiddels aangepast naar een iets anoniemere variant. We vragen klanten overigens wel om altijd een privé emailadres in te vullen.
Pluspunten
Snelle levering en discrete verpakking
VerbeterpuntenGeen mail sturen met enorme postcondoom logo aan de bovenkant. Ben je zo discreet met je analoge post en totaal niet met je digitale post. Lekker handig als iemand naast je staat en je en mail opent
Pluspunten
...alles
Verbeterpunten...geen
Pluspunten
goed geregeld volgens afspraak
Pluspunten
Alles was netjes en snel op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super positief over het bedrijf. Groot assortiment, snelle afhandeling, snelle levering. Geen enkele problemen ondervonden!
VerbeterpuntenOp de site worden sommige van dezelfde condooms aangeboden onder verschillende namen.
In de loop der tijd verandert een fabrikant nog weleens de naam van een product. Klanten die het product al langer kopen kennen het product onder de oude naam en blijven daar ook op zoeken. Zo ontstaat de situatie dat een product onder meerdere namen bekend staat. Een goed voorbeeld is Durex Feeling Sensual, dat ook bekend staat als 'Durex Elite', en 'Durex Intimate Feel'. Om iedereen van dienst te kunnen zijn bieden wij zo'n product dan onder zowel de oude als de nieuwe naam aan. Wanneer dit het geval is vermelden wij de alternatieve namen altijd in de beschrijving van het product.
Pluspunten
Geen verzendkosten
zorg dat een klant kan aangeven dat het niet bij de buren mag worden bezorgd anders levert postnl het gewoon zonder pardon bij de buren wat ik mijn geval voor veel problemen heeft gezorgd
Beste klant, De optie "enkel huisadres" is een betaalde extra dienst van PostNL. PostNL bezorgd pakketten standaard af bij je buren op het moment dat je niet thuis bent bij een bezorgpoging. Wanneer je dit liever niet had gehad had je beter kunnen kiezen voor een PostNL afhaalpunt. Je had ons ook even kunnen bellen, mailen of het opmerkingenveld kunnen invullen met je wens, dan hadden we er voor kunnen kiezen om de "enkel huisadres" optie handmatig aan te vinken bij het verzenden van je pakket.
Pluspunten
snel geleverd!
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.