VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijke site om te bestellen .snelle levering .
Pluspunten
Snelle bezorgtijd en goede service! En gratis bezorgen!
VerbeterpuntenBetere omschrijving van het product geven. In mijn geval was dat niet goed en kan ik niet zoveel met het product. Ja weggeven maar dat doe je niet zo snel
Super irritant dat ik zoveel mail krijg ook over deze review. Bestel je anoniem krijg je mail als je met collega's samen achter de computer zit. Niet handig
Beste klant, Bedankt voor je uitgebreide review. We spelen al enige tijd met het idee om een vinkje toe te voegen waarmee je kunt aangeven liever geen reviewuitnodigingen te ontvangen. Uit ervaring weten we dat statusupdates en trackingcodes graag ontvangen worden, dus de optie om helemaal geen mail te ontvangen is waarschijnlijk overbodig.
Pluspunten
Duidelijk bestel proces, snel bezorgd
VerbeterpuntenIk heb 2/3 dgn lang emails ontvangen dat er nog producten in mijn winkelwagen zaten nadat ik besteld had.
Bedankt voor je review Laura. We gaan uitzoeken waarom je de winkelwagen reminder onterecht hebt ontvangen.
Er zijn de foute condooms geleverd, het hadden de XL moeten zijn. We zullen niet meer bestellen.
Wat nog weleens de indruk wil wekken dat het om 'Durex Classic Natural' gaat is dat er op ieder Durex condoom '1 natural rubber latex condom' afgedrukt staat. Dat Comfort XL dezelfde kleur heeft als 'Durex Classic Natural' helpt in dit geval niet mee. Wij nemen naast deze reactie ook nog even per mail contact met u op om er zeker van te zijn dat u de juiste condooms heeft ontvangen.
Pluspunten
Goede service en kwaliteit.
Pluspunten
groot assortiment snelle levering goede discretie
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Discreet, snel en prima service.
Verbeterpunten-
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.