Pluspunten
Uiteindelijk wel gekregen
VerbeterpuntenMijn levering kwam laat en behoorlijk gehavend aan, met opengescheurde envelop en en ook de doosjes waren compleet geplet...waar het om ging was nog heel...Doe er wat mee..succes!
Beste klant, Bij de bezorging van onze bestellingen blijven wij afhankelijk van externe partijen. Het komt incidenteel voor dat een bestelling vertraging oploopt. Het doosje is niet geplet, bij een brievenbuszending ontvouwen wij het doosje, zodat het brievenbuspakje door de brievenbus past.
Op verkeerde adres bezorgd door PostNL. Bij de buren.
Beste klant, Dat hadden wij uiteraard ook liever niet gezien. Bij de bezorging van onze bestellingen blijven wij afhankelijk van de bezorging door PostNL.
Pluspunten
alles perfect
Pluspunten
1e 'probeer'bestelling was klein, maar werd toch ook zonder mankeren en vlot voor prima prijs afgehandeld.
Pluspunten
De prijsverhoudingen en de levertijd zijn piekfijn in orde.
VerbeterpuntenIk ontving een product dat ik niet had besteld.
Beste Dries, Mits je hier nog geen contact over hebt opgenomen, zou ik je willen vragen dit alsnog te doen via: https://www.postcondooms.nl/index.php?route=information/contact
Pluspunten
snelle levertijd, veel keuzes in condooms
Verbeterpuntenvolgende keer sneller een melding maken als het product niet compleet is.
Pluspunten
nadat ik besteld en betaald had, snelle reactie terug. Ook het pakketje was snel en discreet geleverd. Zeker een aanrader.
Pluspunten
snel en anoniem
Pluspunten
Snel, voordelig, geen verzendkosten
VerbeterpuntenIk zou ze niet weten
Pluspunten
Pluspunten
Dat ze geen verzendkosten rekenen en daar heb ik het oa op uitgekozen.:-)
VerbeterpuntenHelaas vertraging maar dit kwam door TNT zelf.
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.