Pluspunten
Snelheid van afhandeling en geen bezorgkosten
VerbeterpuntenGeen. Zo doorgaan
Pluspunten
Simpel en snel, mooie prijs.
VerbeterpuntenDe naam postcondooms, moet die zo prominent in de header van de email die je ontvangt in je bestelling
Pluspunten
Eerste bestelling niet alles ontvangen. Na goede communicatie met het bedrijf was de rest binnen 3 dagen binnen, helemaal top.
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Vlotte en discrete levering, en toen mn pakketje een keer onverhoopt zoek is geraakt met de post werd dit heel goed opgelost en waren ze goed bereikbaar per mail.
Pluspunten
Reageerde gelijk goed na een niet correcte zending, geld direct terug gestort
Pluspunten
Breed aanbod, discreet geleverd voor een goede prijs en gratis bezorgd.
Pluspunten
zeer snelle levering
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.