Ze waren me bestelling vergeten.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntende naam
Beste Marla, Bedankt voor je positieve review. We sturen je even een mail om wat meer duidelijkheid te krijgen over het verbeterpunt 'de naam'.
Pluspunten
Snelle v erzending, de volgende dag al in huis
Pluspunten
Heel snel geleverd. Gratis verzending.
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenGEEN verbeterpunten.
Pluspunten
Zie beoordeling positief.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenCondooms vallen heel erg tegen het is lang niet van wat er beschreven wordt!!! Durex pleasure Max warming hebben we bestelt, de beschrijving ervan klopt totaal niet ben heel erg ontevreden hierover!!!
Beste Klant, Vervelend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen even per email contact met je op om dit netjes af te handelen.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak en de laagste prijs
VerbeterpuntenEen kleine voorraad besteld. Dit heb ik vaker gedaan via andere websites. Nu voor het eerste via postcondooms. Wat schetste mijn verbazing toen het bezorgd werd: Men had gewoon allemaal losse condooms in een envelop gestopt. Geen verpakking, geen doosje, niets... Ze werken er niet minder om, maar nu zit ik met een nachtkastje vol losse condooms. Niet heel relaxed. Volgende keer betaal ik elders wel een kwartje meer voor een nette verpakking.
Beste Klant, Condooms worden bij Postcondooms altijd zonder verpakking verstuurd, zoals vermeld op: http://www.postcondooms.nl/verzending De reden dat wij dit doen is om het gewicht van de zending zo laag mogelijk te houden. Zodoende is het mogelijk om geen verzendkosten te rekenen. Daarnaast past je pakketje zo door de brievenbus, waardoor je niet thuis hoeft te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
Pluspunten
Reactie op me mail
VerbeterpuntenKwaliteit comdoom scheurden 2 keer
Beste Klant, Het is vanzelfsprekend dat dit niet mag gebeuren. Vermoedelijk gaat het hier om 'Pasante Chocolate' met LOT nummer 5971 en houdbaarheidsdatum 2020/10 ? Er is inmiddels een terugroepactie voor deze condooms op touw gezet naar aanleiding van enkele klachten. Wij verzoeken je deze condooms niet meer te gebruiken. Per email wordt je verder op de hoogte gesteld van de terugroepactie.
Pluspunten
Goede en snelle levering Zeer tevreden
VerbeterpuntenNiks tevreden
Ben erg tevreden
Beste Sandra, Bedankt voor je positieve review. Je hebt voor communicatie een 3 gegeven. Hoe zouden wij op dit punt een hogere score kunnen behalen, of waarom heb je precies een 3 gegeven?
Pluspunten
Anoniem, snelle levering
VerbeterpuntenVoor kleinere maten meer variteit
Beste Sabine, Bedankt voor je positieve review. Wij breiden ons assortiment continu verder uit. In de kleinere maten zijn er minder merken actief dan de reguliere of grotere maten. Desondanks voegen wij binnenkort een nieuw kleiner condoom toe van ON Condoms. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten!
Pluspunten
Was een snelle levering en vond het fijn dat ze anoniem in de bus kwamen
VerbeterpuntenNiks.. ga zo door
Pluspunten
Pluspunten
Alles goed gegaan.
VerbeterpuntenNot much to add.
Pluspunten
Leverprobleem onmiddellijk en bevredigend opgelost.
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.