Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenLever je spul af!! Heb namelijk niets ontvangen
Beste Klant, Helaas heeft u uw review niet meer aangepast nadat wij uw bestelling nogmaals hebben verstuurd. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u uw review alsnog zou updaten.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer eerlijk zijn tegen over klant
Beste Klant, Zou u wellicht willen aangeven waar u precies op doelt? Wij beloven u zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Met vriendelijke groet, Het Postcondooms.nl team
Niet te veel mailtjes sturen
Pluspunten
Pluspunten
-Snelle levering! - goedkopere prijs dan in een winkel zoals Kruidvat -grootte aanbod -goed verpakt verzonden
Verbeterpunten-geen
Pluspunten
Conform verwachting
VerbeterpuntenWellicht mailafzendernaam discreter
Pluspunten
Snel en discreet geleverd
Pluspunten
Snelle levering, gratis verzenden
VerbeterpuntenEr zat geen doosje omheen.. Zo komt het over als zijnde " van de vrachtwagen gevallen"?
Beste Klant, Allereerst bedankt voor je review. De reden dat wij zonder doosje verzenden is dat je bestelling op die manier in een bubbelenvelop past en het gewicht van de envelop zo laag mogelijk blijft. Zodoende kunnen wij de verzending van bestellingen voor klanten gratis houden. Met vriendelijke groet, Het Postcondooms.nl team
het was wel verkeerde levering
Beste Gerard, Bedankt voor je review. Heb je contact opgenomen over de verkeerde levering? Zo niet, zou je dat nog wel willen doen zodat wij dit recht kunnen zetten? Bij voorbaat dank!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr wordt de indruk gewekt op de website dat er een grote variatie en keuze is. Echter als de bestelling wordt afgeleverd blijkt dat bijna de helft van de producten niet leverbaar zijn en zijn vervangen voor een en hetzelfde product. Dit zonder dat hierover was gecommuniceerd en met de klant een akkoord was. De service en communicatie kan dus veel beter. Als producten niet leverbaar zijn moet dit op voorhand worden gecommuniceerd en de klant moet akkoord zijn met het vervangende product. Het idee is juist dat diversiteit en variatie een plus punt is van uw website en service, achteraf blijkt dit dus niet zo te zijn.
Beste Florentijn, Wij bieden enkele producten van het merk Durex zowel onder hun oude als nieuwe productnaam aan. Het bekende type Durex Elite heet tegenwoordig bijvoorbeeld Durex Intimate Feel. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij dit product nog onder beide namen aan: http://www.postcondooms.nl/durex-elite-12-stuks http://www.postcondooms.nl/durex-intimate-feel-12-stuks Wij vermelden dit op iedere productpagina waarbij hier sprake van is. Bij enkele van de door u bestelde producten is dit het geval geweest. Ieder product dat u heeft besteld was op voorraad en is dan ook geleverd. Er zijn in tegendeel tot wat u meld geen vervangende producten geleverd. Wij zouden dit nooit zonder overleg met een klant doen.
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.