Pluspunten
Juiste product snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Pluspunten
vlot bestellen geen verplicht account levering condooms die niet (meer) in winkel verkrijgbaar zijn
Verbeterpuntenterwijl ik op tijd besteld had, werd het toch niet de beloofde volgende dag bezorg. dat is wel heel jammer
Beste Alexander, Allereerst bedankt voor je review. Je hebt je bestelling op zaterdag bij ons geplaatst en PostNL bezorgt geen post op zondag. De volgende dag bezorgen was hier dus niet mogelijk. Wanneer je een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, krijg je deze op de eerst volgende bezorgmogelijkheid in huis. PostNL bezorgt geen briefpost op zondag of maandag, dinsdag is dan de eerst mogelijke bezorgdag. Dit is ook terug te vinden op: http://www.postcondooms.nl/verzending Met vriendelijke groet, Het Postcondooms.nl team
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs.
Suggestions
Pluspunten
Snelle levering Volledige en snelle communicatie
Pluspunten
Goeie service
Verkeerde maat ontvangen.
Beste Peter, Ik zie dat je Durex Comfort XL hebt besteld, en dat dit is ook ingepakt. Wanneer het serienummer achterop een "N" bevat, heb je zeker het juiste condoom ontvangen. Mag ik vragen waarom je precies denkt dat je de verkeerde maat hebt ontvangen? Er staat op het condoom zelf niet aangegeven dat het Comfort XL is. Wel staat altijd de tekst "Natural rubber latex condom" op Durex condooms afgedrukt, waardoor men soms ten onrechte denkt "Durex Natural" te hebben ontvangen. Comfort XL en Natural/Anatomic hebben ook nog eens dezelfde kleur, wat het extra lastig maakt. Heeft dit je doen twijfelen? Met vriendelijke groet, Het Postcondooms.nl team
Blokkenweg 31
6717AA Ede
Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.