Snelle, goede service!

Prima ervaring!. Mooi product, perfect verpakt aangekomen met fijne instructie. Aanrader!

Vlotte leveren en prima verpakt ,top

Dit was mijn eerste ervaring met Houtl . Doordat de bezorging steeds uitgesteld werd , contact opgenomen met de klantenservice . Zij heeft de vervoeder/ bezorgen DPD aan gesproken en binnen 2 dagen is mijn pakket afgeleverd.

Mooie planken .

Mooie wandplanken, goed te bevestigen. Jammer dat paar oesten zijn opgevuld en lelijke plekken zijn .

Goed verpakt en snel geleverd.

De koerier wilde het ook nog in de garage leggen

Makkelijk besteld, goede informatie, geleverd volgens afspraak in een efficiënte verpakking

Geen adequate service op kapotte onderdelen

Geen reserve schroeven; 1 schroef was schroefdraad fout. Dit zijn speciale schroeven mbt balustrade Met installeren bij de zesde trede brak een stuk hout af, waardoor onbruikbaar. Bij melden van deze fouten, wordt geen alternatief geboden en de vraag wordt doorgestuurd naar de fabrikant. Zit je met een halve trap.....

Snelle service en flexibel

Vanwege afwijkende levertijden telefonisch de bestelling gesplitst. Vriendelijk en behulpzaam.

Mooie zwarte molenaarstrap

Mooie zwarte molenaarstrap van beukenhout met 13 treden, als dat maar goed gaat ;-). Zeer snel en goed verpakt geleverd. Eenvoudige montage van de haken op de trap met behulp van handleiding op de website.

Mooie ladder

“Mooi ingepakte ladder, werd netjes afgeleverd, precies zoals verwacht. De ophangbeugel past goed op onze houten vide en is stevig gemonteerd. Mijn zoon kan nu veilig en gemakkelijk naar zijn chill kamer boven klimmen. We zijn er erg blij mee!"

Tevreden met de plank en service, maar de dragers zijn niet stevig genoeg.

Ik heb een zwevende wandplank op maat besteld in notenkleur gelakt. Over het algemeen ben ik tevreden, maar er zijn wel een paar punten ter verbetering. De levertijd was wat langer dan verwacht doordat het bedrijf op vakantie was, maar dit werd keurig vooraf gecommuniceerd. Tijdens het bestelproces heb ik nog contact gehad omdat ik van maat wilde veranderen. Dit werd snel en netjes opgepakt door de klantenservice en ik kon nog overstappen naar een maat groter (tegen meerprijs). Ook toen er een misverstand was over de bezorgoptie (afhalen i.p.v. thuisbezorgen) werd dit netjes opgelost, al zorgde dit wel voor een kleine vertraging in de levering. De levering zelf verliep uiteindelijk uitstekend. Het product was zeer stevig en zorgvuldig verpakt: in een extra doos, met bumpers aan de zijkanten en ruim bubbelplastic. De plank kwam daardoor onbeschadigd aan. Alleen zat er een klein zwart krasje op het hout; ik weet niet of dit door de natuur van het materiaal komt of tijdens de afwerking is ontstaan. De olie en kleurafwerking zijn verder erg mooi en strak. De reden dat ik 4 sterren geef en geen 5, zit in de bevestiging. De dragers zijn naar mijn idee niet diep/lang genoeg. Ik heb de plank met een laser exact waterpas gemonteerd, maar hij helt alsnog naar voren. Ondanks maximale afstelling zakte de plank iets door, waardoor hij niet volledig horizontaal hangt. Ook zit de plank niet vast op de dragers: je schuift hem eroverheen zonder klik- of vergrendelmechanisme. Hierdoor hangt de plank schuin naar voren, wat niet ideaal is, een ronde bal zou eraf rollen. Samengevat: mooie plank, goede service en verpakking, maar de bevestiging kan echt beter.

Snelle service en goede kwaliteit.

De trap was op de website goed te vinden, goede prijs en bestellen ging eenvoudig. Ook levering daarna ging vlot. Kwaliteit is goed en trap staat nu netjes in ons kantoor.

Toch nog naar de bouwmarkt.

Prima plank, mooi hout, maar het bijgeleverde ophangsysteem is compleet onbruikbaar. De pennen kwamen niet eens tot halverwege de plank, en zelfs zonder belasting hing hij naar beneden. Om hem op te kunnen hangen heb ik alsnog plankdragers moeten kopen, waardoor de plank nu niet meer onzichtbaar bevestigd is, maar gelukkig wel stevig hangt.

Kwaliteitstrap snel geleverd

Mooie beukenhouten trap voor zolderverdieping werd snel geleverd. In de handleiding staat dat je eerst de treden moet lakken voordat de trap in elkaar word gezet. Ik heb dat niet gedaan en dat is maar goed ook want de treden passen krap in de uitgefreesde sponningen, dat komt de stevigheid van de trap als geheel wel ten goede. Kortom, goed product, staat prachtig.

Kwaliteit

Onder de indruk van de stevigheid en kwaliteit van het materiaal. De levering was snel en kundig. Ook het installeren was geen enkel probleem en lukte zonder problemen.

Rapidité, efficacité, pontualité, correction

Super snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Keurig

Er ging iets mis bij mijn bestelling (door een fout aan mijn kant) en hier ben ik prima bij geholpen en ze hebben zich zelfs ingezet om alsnog voor mij op tijd te leveren. Wat er geleverd is kan alleen beschreven worden als uitstekend: zeer degelijke en goed geconstrueerde trap met keurige accessoires, en dat alles goed verpakt. Enige verbeterpunt dat ik zou kunnen vinden is dat het mooi zou zijn als ze het op zich beperkte gebruik van piepschuim in de verpakking zouden kunnen vervangen door honingraatkarton o.i.d.

De planken waren mooi en netjes verpakt geleverd. Op de hoogte gehouden na bestelling hoe lang het kon duren.

Mooie ladder en snel geleverd

Mooie ladder en snel geleverd. Prima prestatie dus.

Mooie molenaarstrap ondersteund met goede handleiding en zorgvuldige levering

Mooie trap en gemakkelijk te plaatsen

Mooie wandplank

Ik heb een wandplank van 240 cm gekocht. Mooie, zware kwaliteit. Bevestigingsinstructie staat op de site met een o.a. een filmpje. Heel duidelijk allemaal. Wij zijn er heel blij mee.

Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijk contact.

Kwaliteit & Klantvriendelijk

Omdat de plank nog gemaakt moest worden liet de levering iets langer op zich wachten. Precies op het moment dat wij op vakantie gingen en dus niet thuis zouden zijn om deze in ontvangst te nemen was de plank klaar. Gebeld en dat aangegeven. Geen probleem ze zouden de plank pas opsturen nadat wij van vakantie terug waren. Twee dagen na thuiskomst werd de plank heel netjes verpakt afgeleverd. Tijdens het monteren was er iets niet duidelijk. Daarvoor wederom met de klantenservice gebeld. Na een gedegen uitleg zijn we nu zeer tevreden met deze wandplank. Het kost wat maar dan heb je ook wat.

Prachtige ladder, snel geleverd

Heel mooo product, makkelijk de juiste maat te bestellen door de handige maattabel

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam