Beste Marc, Bedankt voor uw review en wat vervelend dat u niet goed op de hoogte bent gehouden betreft uw bestelling en deze later dan verwacht is bezorgd. Een verbeterpuntje voor ons. Wel heel fijn dat de bestelling u goed bevalt en we hopen dat u er veel plezier van zult hebben!
Beste JW, bedankt voor uw beoordeling. Maatwerk planken hebben inderdaad een hele lange levertijd, 5 a 6 weken. Dit wordt ook aangegeven op de website. Het kan dat het soms wat langer duurt, we proberen dan in elk geval de klant hiervan op de hoogte te stellen. Betreft het doorhangen, hier hebben we inmiddels contact over gehad. Hopelijk is het verholpen met de oplossingen die wij hebben aangedragen. Begin januari hebben we weer contact en mocht het niet verholpen zijn dan gaan we een andere oplossing bedenken. We lossen het probleem graag op, we vinden de klanttevredenheid erg belangrijk.