Prachtige kwaliteit en snelle bezorging

Meedenkend bedrijf

Prima. Ik had in het weekend nog een ladder nodig. Zaterdag zijn ze gesloten maar er werd alles in het werk gesteld om toch mij van ee ladder te kunnen voorzien.

Tevreden

Alles was snel geleverd en ben tevreden

snel, correct en goed product

Stevige ladder, snel bezorgd

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Duidelijke website, snel verstuurd

De website is duidelijk, bestelproces ook. Bestelling was snel verstuurd en tevens goed verpakt. Top!

Zeer snelle levering

Het is een top bedrijf

Prachtig hout!

Het hout is echt prachtig en werd binnen een dag geleverd aan huis. Aanvankelijk dacht ik dat ik de trap balustrade met een 45 graden hoek zou ontvangen maar deze was voor 90 graden. Foto was daarin de verwarring. Toch, na zelf wat zagen uitstekend resultaat en erg tevreden!

Goed product, levering duurde wat langer door de zomervakantie

Zwevende eiken planken besteld. Mooi hout en doordacht ophang systeem.

Product is zoals verwacht.

Product is zoals verwacht.

Precies zoals omschreven

Mooie Beuken houten ladder gekocht. Levering stond op de site een paar weken maar ik had hem 2 dagen later al. Mooie kwaliteit en snelle bezorging!

Fantastische producten

Uitstende service en vakwerk. Zeer tevreden

Goede ervaring met dit bedrijf

Mooie handrail besteld voor de trap, snel geleverd en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Snelle levering en prima kwaliteit

Bestelde trapleuning was snel binnen en is van prima kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Trap is van goede kwaliteit. Supersnel geleverd!

Hardstikke goed!

Snelle verzending, nog sneller dan aangegeven op de website, en kwalitatief goed spul. Ik heb over een tijdje nog een trap nodig en bestel die ook gewoon weer hier.

Snel en goed

Snel geleverd en compleet

Snelle, goede service!

Prima ervaring!. Mooi product, perfect verpakt aangekomen met fijne instructie. Aanrader!

Vlotte leveren en prima verpakt ,top

Dit was mijn eerste ervaring met Houtl . Doordat de bezorging steeds uitgesteld werd , contact opgenomen met de klantenservice . Zij heeft de vervoeder/ bezorgen DPD aan gesproken en binnen 2 dagen is mijn pakket afgeleverd.

Mooie planken .

Mooie wandplanken, goed te bevestigen. Jammer dat paar oesten zijn opgevuld en lelijke plekken zijn .

Goed verpakt en snel geleverd.

De koerier wilde het ook nog in de garage leggen

Makkelijk besteld, goede informatie, geleverd volgens afspraak in een efficiënte verpakking

Geen adequate service op kapotte onderdelen

Geen reserve schroeven; 1 schroef was schroefdraad fout. Dit zijn speciale schroeven mbt balustrade Met installeren bij de zesde trede brak een stuk hout af, waardoor de trede onbruikbaar is. Bij melden van deze fouten, wordt geen alternatief geboden en de vraag wordt doorgestuurd naar de fabrikant. Zit je met een onvolledige trap.....1 trede en 1 schroef zijn pas anderhalf week later toegestuurd...inmiddels zelf opgelost. Ik had liever een deel van het aankoopbedrag teruggestort gekregen

Snelle service en flexibel

Vanwege afwijkende levertijden telefonisch de bestelling gesplitst. Vriendelijk en behulpzaam.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam