Snel geleverd, de dag na bestelling in huis en keurig degelijk verpakt.

Kwaliteit! Afwerking, materiaal...echt top

Heel tevreden met deze aankoop! Zeer stevige ladder (eiken molenaarstrap, met stang en leuning bij). Zijn geld meer dan waard. Het was even twijfelen omdat het toch een investering is maar zo blij mee! Proficiat aan het bedrijf alles tip top.

Redelijk

Het bestellen en de levering van de trap afstandhouder ging voorspoedig. Echter bij levering bleek het product wel in dik bubbel plastic verpakt te zijn maar dat beschermde niet overal. De plankjes zaten er los in. Omdat het niet overal dicht zat ontbraken er vijf boutjes om de plankjes vast te zetten. Gelukkig had ik die zelf nog liggen.

Met de ladders van houtenladders.nl bereik je gegarandeerd de top

Maandagavond besteld, dinsdagochtend opgehaald..

Keurig

Mooi produkt e snelle levering , kortom erg goed

Mooie ladder

Op zoek naar een ladder ter vervanging van de oude vlizotrap door een vaste ladder kwam ik bij houten ladders.nl uit. Kan er een heel verhaal van maken, maar in het kort. Mooie stevige slanke ladder voor een relatief lage prijs. Prima geschikt voor een kleinere ruimte. Mooi stukje vakmanschap.

Goed spul

Compleet geleverd en goede kwaliteit

Super mooie trap!

Fijne winkel, levering duurde iets langer ivm vakantie tijd maar hiervan bericht gekregen. Mooie producten.

Uitstekende ladder!

De bezorging was vrij snel voor een ladder die op maat gemaakt moet worden (drie werkdagen). De bezorger belde netjes op mijn mobiele nummer die ik opgegeven had, zodat is naar hem toe kon komen om de zending aan te nemen. De bezorger was netjes en vrolijk. Er werd keurig om een handtekening gevraagd op de scanner. Een goede, vlotte bezorging. Na het uitpakken was het al snel duidelijk hoe de ladder bevestigd diende te worden en was het verder een koud kunstje om hem te installeren. Onze dochter kan nu via een stevige trap op haar hoogslaper komen. We zijn er heel blij mee!

Super, alles volgens afspraak

Mooi product, snelle levering

Mooie veilige houten trap om in huis bij de hogere kasten te kunnen komen, tevens een houten sieraad in huis

Nooit gedacht zo gelukkig te kunnen zijn van een trap!

Top kwaliteit, top levertijd, top levering!

Mooi product, zorgvuldig ingepakt en op tijd geleverd!

Zie boven!

Stabiel & veilig

Echt een aanrader

Bedrijf wat voldeed aan wat werd geschreven.

Bestelling gedaan en we hielden rekening met de voorzegde tijd die nodig was de juiste maatplanken te leveren. We werden verschillende keren verteld hoe de status tav verzenden was en het kwam overeen met wat men zei. De planken hangen inmiddels en we zijn er erg tevreden over. Kleur van het hout en constructie zijn uitstekend.

Hele mooie ladder, communicatie top! Hartelijk bedankt!

Hele mooie plank!

Komen afspraken na, goed ophangsysteem en duidelijk goede kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

We hadden een trap besteld voor mijn dochter om haar hoogslaper in te kunnen komen. Het werd binnen een paar dagen al geleverd en de kwaliteit is echt top!

Prima trapladder!

Snel bezorgd, goed verpakt en trapladder ziet er heel mooi uit.

Goede ervaring met hputladders

Overzichtelijke webshop en een keur aan ladders.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Duidelijke omschrijving op de website, snelle bezorging. Vr gr Baring Schilders

Alles is zoals het zou moeten zijn

Alles ik keurig geleverd.

Alles is keurig geleverd, kwam alleen vijf dagen later dan verwacht. Op maandag besteld en was op voorraad. Toen ik vrijdags belde werd het direct geregeld en had ik het zaterdags nog in huis. Er kan altijd iets fout gaan en dat is uiteindelijk weer keurig opgelost.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam