Compleet

Goede omschrijving op de website van het product, snelle levering, gewoon aan huis (Texel), goede prijs, goede kwaliteit.

Snel geleverd en een hele mooie solide trap.

Levering zoals beloofd

Binnen levertijd mooie planken goede kwaliteit

Snelle goede service van uitstekende kwaliteit

Super ladder, snel geleverd degelijkmateriaal.

Snelle levering. Trap was stevig en mooi afgewerkt.

Problemen met leverantie ladder. Uiteindelijk opgelost en netjes afgehandeld met korting op product.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit materialen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering en klantvriendelijk geholpen

Schitterend!

Mooi afgewerkt!

snel en netjes afgeleverd

de trap die ik had besteld werd mooi op tijd en heel afgeleverd

Mooi en degelijk

Binnen afgesproken termijn geleverd. Kompleet met bevestigingsbeugels. Solide materiaal

Perfecte garantie service

Tijdens het vervoer bleek een Onderdeel te zijn beschadigd. Na telefonische melding en het opsturen van een foto, werd meteen een geheel nieuwe trap geleverd.

Goede kwaliteit, snel geleverd voor een nette prijs

Zie kop

Mooi produkt en snel geleverd.

Wij hebben een houten adder en bijhorende stang besteld, en binnen 3 dagen is het geheel afgeleverd door een bijzonder aardige koerier. Alles was keurig ingepakt en de kwaliteit is prima. Goed afgewerkt en niets op aan te merken. Kwaliteit dus!

goede service, snelle levering, goed product

goede service, snelle levering, goed product

Informatieve site, snelle levering, goede kwaliteit

Exact wat je verwacht is wat je krijgt; de zeer informatieve site helpt je de juiste keuze maken, levering is zoals beloofd netjes verpakt, maten kloppen, installatie hulp met filmpjes, top! Bestelling was ruimtebesparende witte trap, met leuning en 2 buizen om ook weg te kunnen hangen.

Stevig en Degelijk

Afgelopen weekend de ruimte besparende trap geïnstalleerd. Erg stevig en degelijk spul. Zeker blij mee.

Snelle levering van een mooi product

Mijn bestelling werd snel geleverd en bezorger bracht het zware pakket tot in huis.

Snelle levering. Mooie spullen.

Bestelde producten waren mooi en snel geleverd. Wij zijn tevreden.

Zeer snelle levering

Qualiteit en snelle levering, beste combinatie. De prijs was ook acceptabel.

Super snelle levering van schitterende ladder

Mooie ruimtebesparende trap besteld en twee dagen later in huis. Heel blij mee!

Mooi product, snel geleverd

Ik ben erg blij met mijn ruimtebesparende ladder.

Prima produkt

Prima produkt, goeie en snelle levering en goede omschrijving op website, dikke 10!

goed product, snel geleverd

goed product, snel geleverd