Laden reviews...
218 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten noemen duidelijke productomschrijvingen en degelijke verpakking. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven. De algehele tevredenheid blijft hoog in de meeste aankopen.
Wij hebben twee zwevende, eiken wandplanken besteld voor in onze keuken. De planken waren bij bezorging stevig ingepakt en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Prachtig natuurlijk eiken! Het degelijke bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. Zeer tevreden met het resultaat.
19 April 2026
Ronald
Kerkrade
Onze bestelling is, na telefonisch instructie vanwege een specifieke order, makkelijk online geplaatst en de levering was zelfs eerder van verwacht ingepland. Met tussenkomst van Houtenladders.nl kwam de vervoerder de bezorging leveren op het moment dat het ons het beste uitkwam. Chapeau!
15 April 2026
MC
Haarlem
De bestelling heeft ietsje langer geduurd maar hebben wel waar voor ons geld gekregen ! Zeer zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen !
14 April 2026
youri
Maastricht
Bestelde plank is van prima kwaliteit. Ophangen ging snel en makkelijk. De levertijd duurde alleen langer dan aanvankelijk was aangegeven op de site. Jammer dat de klant niet actief hierover op de hoogte wordt gesteld maar dat je zelf constant moet bellen.
13 April 2026
Miranda
Velserbroek
Op 12 februari een bestelling geplaatst van 2 wandplanken. Na 5 weken gebeld omdat ik niets meer hoorde. Er waren levering problemen vanaf de fabriek. Toen de planken eindelijk kwamen was er maar voor 1 plank bevestiging materiaal bij geleverd.
Beveelt niet aan
12 April 2026
Veronique
Tiel
Ik heb een uitstekende service en een mooi product mogen ontvangen. Er werd met mij meegedacht en actief gehandeld toen de ladder zelfs een dagje eerder dan verwacht zou aankomen. Ik ben erg blij en zou dit bedrijf zeker aanraden. De elft en het bestelproces vond ik ook erg duidelijk. Zo zie ik het graag als consument!
11 April 2026
Kathelijne
Delft
Top zeer snel geleverd en zag er goed uit
9 April 2026
Harry
Alkmaar
Website redelijk overzichtelijk kon mijn keuzes wel maken vergelijken was even zoeken. Prima kwaliteit en keurig geleverd.
8 April 2026
A.M.M.
Amsterdam
Wij hadden een zwarte molenaarstrap besteld inclusief bevestigingsstang en bevestigingsbeugels. bij aankomst bleek dat er een paar treden niet goed vast in de boom verlijmd waren. wij hebben dit gemeld en binnen 2 dagen was de trap omgeruild voor een nieuwe. zeer snelle service.
7 April 2026
Berry
Rijswijk (GLD)
Mooie zwevende planken op maat gemaakt. Aanrader!
7 April 2026
Liesbeth
Pijnacker
Mooie Wandplanken besteld. Op tijd netjes geleverd en prima bevestiging. Het zou alleen wel goed zijn een gebruiksaanwijzing voor het ophangsysteem bij te voegen.
6 April 2026
Wim
Winkel
Zeer snel geleverd, was ook zeer goed verpakt, echter toch beschadiging aan ladder, waarschijnlijk tijdens productie, en de onderste sport is totaal andere houtkleur dan de rest ?, voor de rest is het een stevige solide ladder, ik heb hem behandeld met lijnolie werd hij iets donkerder (ladder word onbehandeld geleverd)
3 April 2026
Sandy
Hhw
Hele mooie plank, maar hele lange levertijd en h nu eindelijk binnen, maar met de verkeerde bewerking. Wordt nu met spoed nieuwe geregeld. We wachten weer af. Dit was het laatste onderdeel van onze nieuwe keuken (plank boven aanrecht). Wij hebben niet direct haast maar het is frustrerend als je iets echt af wilt maken en het duurt zo lang. Tegen iedereen die bij ons komt kijken: 'daar komt dus nog een plank' haha We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.
2 April 2026
Renske
Utrecht
stevige ladder
1 April 2026
Philip
Knegsel
Het team van Houten ladders heeft persoonlijke aandacht voor de klant. Bedankt voor de goede service!
27 March 2026
Hugo
Amersfoort
Telefonisch contact gehad met het bedrijf, keurig te woord gestaan. Snelle beslissing en hulp geboden. Onze bestelde houten lader was snel en keurig af geleverd. Ook met dank aan de chauffeur.
26 March 2026
John
's-Hertogenbosch
Prima ladder, goede service
25 March 2026
Marian
Bleiswijk
Bestelling makkelijk te plaatsen, prima product, helemaal compleet. Enig minpunt: Het duurde “even” voordat ik het product geleverd kreeg. Een verwachte levertijd had ik wel fijn gevonden. Maar…. Zeker voor herhaling vatbaar
23 March 2026
Adri
Dirksland
Mooie, degelijke ladder. Ambachtelijke kwaliteit.
22 March 2026
Dilla
UTRECHT
Hebben de verkeerd bestelde trap netjes terug genomen en terug betaald
20 March 2026
Arie de Jong
Groot Ammers
Goede info op de site. Degelijk gemaakt, mooi afgewerkt. Op tijd geleverd.
dick
Goes
ook via telefoon bereikbaar
Hemmo
Rolde
De specificaties zijn heel duidelijk op de website. Ik heb een houten ladder voor een Hoogslaper gekocht, met haken, steunpunt en leuning. De trap werd al binnen een paar dagen geleverd. Het zijn mooie goed afgewerkte producten.
Violeta
Den Haag
Mooie trap! Weer binnen een paar dagen met speciaal transport gebracht.
15 March 2026
Niels
Baarn
Goede infomatieve website. Goede keuze mogelijkheden. Snelle levering in goede beschermende verpakking. Trap fijn afgewerkt.
14 March 2026
Lammert