Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten noemen duidelijke productomschrijvingen en degelijke verpakking. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven. De algehele tevredenheid blijft hoog in de meeste aankopen.
stevige ladder
1 April 2026
Philip
Knegsel
Het team van Houten ladders heeft persoonlijke aandacht voor de klant. Bedankt voor de goede service!
27 March 2026
Hugo
Amersfoort
Telefonisch contact gehad met het bedrijf, keurig te woord gestaan. Snelle beslissing en hulp geboden. Onze bestelde houten lader was snel en keurig af geleverd. Ook met dank aan de chauffeur.
26 March 2026
John
's-Hertogenbosch
Prima ladder, goede service
25 March 2026
Marian
Bleiswijk
Bestelling makkelijk te plaatsen, prima product, helemaal compleet. Enig minpunt: Het duurde “even” voordat ik het product geleverd kreeg. Een verwachte levertijd had ik wel fijn gevonden. Maar…. Zeker voor herhaling vatbaar
23 March 2026
Adri
Dirksland
Mooie, degelijke ladder. Ambachtelijke kwaliteit.
22 March 2026
Dilla
UTRECHT
Hebben de verkeerd bestelde trap netjes terug genomen en terug betaald
20 March 2026
Arie de Jong
Groot Ammers
Goede info op de site. Degelijk gemaakt, mooi afgewerkt. Op tijd geleverd.
dick
Goes
ook via telefoon bereikbaar
Hemmo
Rolde
De specificaties zijn heel duidelijk op de website. Ik heb een houten ladder voor een Hoogslaper gekocht, met haken, steunpunt en leuning. De trap werd al binnen een paar dagen geleverd. Het zijn mooie goed afgewerkte producten.
Violeta
Den Haag
Mooie trap! Weer binnen een paar dagen met speciaal transport gebracht.
15 March 2026
Niels
Baarn
Goede infomatieve website. Goede keuze mogelijkheden. Snelle levering in goede beschermende verpakking. Trap fijn afgewerkt.
14 March 2026
Lammert
Olst
Mooie ladder, op tijd geleverd
14 March 2026
Astrid
Amsterdam
Helaas niet alles geleverd, en vanaf 26 februari aan de mail dat het toegestuurd wordt. En misschien kunnen zijzelf er weinig aan doen, in ieder geval , wij zijn de dupe. Even een update. Na plaatsing van de recensie, werd vrijwel direct contact met ons opgenomen,met de vraag om de recensie eraf te halen. Maar wij wilde eerst de oplossing. Én werkelijk, met 3 dagen kwamen de bewuste onderdelen bij ons binnen. Dus, ja, ze nemen je klacht wel serieus! Waarvoor dank!! Bedrijf aanraden? Tja....
12 March 2026
Frederik Bunt
Slijk-Ewijk
Top product, fijn bezorgd.
12 March 2026
Vincent
Yde
Ladder besteld, deze werd snel geleverd. Wij zijn heel tevreden.
10 March 2026
Niels
Baarn
Serie eiken drempels geplaatst, mooi product uit mooie webwinkel.
Govert
Eexterveenschekanaal
Hele mooie plank. Met degelijke bevestigingsmaterialen Zeer goed verpakt en snel verzonden.
Kim
Enschede
Snelle levering, mooie producten.
Hans
Biddinghuizen
Ik vroeg om een molenladder, kreeg een bordesladder omdat die veel beter voor mijn gebruik is. Dus supergoed advies bovendien.
6 March 2026
Mariette
Utrecht
Nicly finished item, all items devlivered on the day requested, very good service.
5 March 2026
Dean
Leiden
En het best bestel proces ben ik zeer vriendelijk geholpen bij al mijn vragen. Toen uiteindelijk de trap geleverd was, zag ik dat er een van de twee sets haken ontbrak. Hier is vervolgens direct netjes op gehandeld een dag later alsnog de haken mocht ontvangen. De kwaliteit van het product is uitstekend. Ik heb de zwarte molenaarstrap van beukenhout besteld. Deze is zowel stevig als erg netjes afgewerkt.
4 March 2026
Remco
Gemert
Snel geleverd met een app waarop je de bezorger kunt volgen met geschatte bezorgtijd. Mooie trap, ziet er allemaal degelijk uit.
3 March 2026
Geert-Jan
Den Haag
Molenaarstrap met toebehoren Prima producten, nette prijzen snelle service
2 March 2026
John
Koudekerke
Mooie houtenladder voor de vide, stevige kwaliteit. Snel bezorgd. top!
22 February 2026
Tim