Snelle levering, goede spullen

Beschrijving & filmpjes op website zijn duidelijk, levering ging snel, spullen zijn prima. Verbeterpunten; - levering is tot de deur, ik had grote ladder die niet in lift paste, moest ik zelf naar boven sjouwen - aan rail zit nogal brede ‘houder’ waar je m mee vast schroeft. Die was zo breed dat dat bijna niet paste op mijn kast, daar zou vooraf beter op gewezen kunnen worden. - jammer dat rail niet helemaal gepoedercoat is, nu niet op bevestigingspunten die je daardoor niet kunt verschuiven, dat zou m veel flexibeler maken

Goed product

Heel slechte ervaring !

Wat vertraging gehad maar uiteindelijk professioneel opgelost.

Website helpt goed bij aanschaf, alles wat ze zeggen gebeurd zo.

Aanschaf welke ladder werd duidelijk als je de stappen op de website volgt. Levering prima verzorgd en via bellen goed te veranderen. Was wel wat krap, omdat ik in de avond de mail kreeg voor een levering de volgende dag in de ochtend. Direct gebeld zodra dat kon, dat was om 9.00 uur op de dag van de levering. Daar werd goed op gereageerd. Montage video geeft prima weer wat er moet gebeuren.

Afspraak goed nakomen

Snel reageren op mijn mail prima

Perfecte service, vriendelijk en snel

Nadat we onze bestelling hebben ontvangen, bleek dat we ons vergist hadden ivm de afmetingen van de wandplank. Inge heeft ons met plezier geholpen en ons een nieuwe reeks plakken bezorgd. Top service!

Uitstekend!

Duidelijke , gebruiksvriendelijke website Snelle en correcte levering

Supertevreden

Alles perfect. Makkelijk te installeren.

Uitgebreide info op website qua types en afmetingen. Snelle en correcte levering. top trap!

Beter dan verwacht

Eerst wat reviews gelezen, conclusie: prima bedrijf. Eiken plank besteld voor in de keuken, levertijd idd zoals op de site vermeld: 6 weken. Duidelijk communicatie, wordt goed op de hoogte gehouden. Hoewel de plank stevig aan de prijs is, is daar ook de kwaliteit naar. Strak afgewerkt, fraai in olie gezet en een degelijk montage systeem met duidelijke montage instructie online. De kers op de taart was nadat mijn vrouw de aan de verpakking vastgeplakte montage pluggen en schroeven had weggegooid. Een telefoontje en het werd kosteloos opnieuw verzonden. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Zij verstaan hun vak!

Goed product

Fijn

Prachtige ladder en fijne communicatie

Ladder is echt van goede kwaliteit. Heel solide maar wel nog elegant. Ook staat de ladder mooi in de lak. De eerste ladder was beschadigd aangekomen, mailtjes werden meteen beantwoord en ladder omgeruild. Dank jullie wel

Mooie molenaarstrappen, bezorging rommelig

Ik heb 2 molenaarstrappen besteld met maatwerk ophangbuizen. Perfect geadviseerd en de trappen zijn degelijk en netjes afgewerkt. De montagevideo is helder. Kreeg alleen de 1e keer maar 1 trap geleverd. Is wel opgelost, maar pas na een 2e keer bellen.

Mooie planken en op tijd binnen!

Planken voor in onze keuken. Staan prachtig.

Goede ervaring

Degelijk werk, correcte afhandeling

Top trap.

Mooi afgewerkte trap en prima service.

Mooie ladder precies wat ik wilde

Blij met mijn product

Zeer goed.

Kwaliteit van product en de service van Houten ladders is goed

Ben erg tevreden met de service.

Heb de aankoop als prettig ervaren.

Snel en goed

Bestelling via de site makkelijk vanwege duidelijke maatvoering. Prijs kwaliteit ook prima. Duidelijke communicatie

Eén woord is voldoende: prettig.

Service-, prijs- en kwaliteitsverhouding zijn prima.

Snel en duidelijk qua bestellen en leveren Prima kwaliteit

Verkeerde ladder geleverd, goed opgelost!

Voor onze tinyhouse een ladder besteld, waar 2 weken levertijd op zat. Om die reden op tijd besteld, echter werd (achteraf de verkeerde) ladder 3 dagen later bezorgd. Omdat we nog volop aan het klussen waren 7 dagen na bezorging de trap uitgepakt, om er achter te komen dat de geleverde trap 1 trede en daarmee 15-20cm korter is dan degene die we hebben besteld en nodig hebben. Hier een nette mail over gestuurd, en wacht nog op antwoord. Vertrouw er op dat het goed afgehandeld gaat worden. Eerdere ervaring is goed. ___ edit: 02-08-2022 Alles is inmiddels goed afgehandeld! Contact met Houtenladders was vlot en ik had de juiste ladder een week later in mijn bezit, de fout geleverde ladder is meegenomen door de vervoerder.

Uitstekende klantenservice, snel verzonden.

Mijn dochtertje kon haar bed pas in gebruik nemen na bezorging van een ladder. Houtenladders.nl had er een op voorraad, en de klantenservice deed haar best om de ladder zsm te verzenden. Twee dagen later kon mijn dochtertje in haar nieuwe bed slapen. Bedankt!

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam