Mooie ladder maar ging wel een en ander mis voordat ik hem had

Besteld en de website gaf aan dat ik hem, als hij niet op voorraad was binnen 2 weken zou hebben. Dit heeft helaas veel langer geduurd. Na meerdere keren bellen en mailen hem is de ladder verstuurd maar kreeg ik van de transporteur, de dag dat hij bij mij binnen zou komen en ik mijn werkdag erop aangepast had, een melding dat het pakket niet compleet was. Ik meteen weer gemaild, zou binnen 2 dagen reactie krijgen. Gebeurde niet. Gebeld, etc etc. Uitendelijk wel hele aardige behulpzame dame van houtenladders aan de telefoon en uitgelegd dat ik hier niet blij van werd. Toen had ik hem De volgende dag binnen. Mooie ladder, makkelijk te monteren.

keurig verpakt die trap

mijn trap was super verpakt ... en geleverd = op tijd

Mooi product, degelijk, keurig.

Ik heb mij alleen verkeken op de grote van de trap, eigenlijk is hij te groot voor het doel waar ik voor gekocht heb ...., dat is en nadeel van online vind ik. Ik had naar de hoogte gekeken, die is perfect, maar niet naar de breedte en diepte !

Hartstikke goed

Prima op de hoogte gehouden, prima levering en keurig verpakt

Uitstekende producten en dienstverlening

Nadat ik mijn Eldik fruitladder opborg (in onderdelen) miste ik later een beugel en kon niet opbouen. Houtenladders kon mijn naam en product direct terugvinden en was in staat het missende onderdeel binnen drie dagen bij mij thuis te leveren. Mijn ladder staat weer klaar.

Ziet er mooi uit, compleet en op tijd geleverd!

Ziet er mooi uit, compleet en op tijd geleverd!

Helemaal tevreden

Mooie keukenplank, netjes geleverd

Trap

Mooie trap! Heel netjes afgewerkt.

telefonisch contact moeilijk. Inspreken voicemail heeft geen nut

Materiaal is oke.

Prima product

Levering was vlot, en de ladder ziet er mooi uit

Mooie badkamertrap goede kwaliteit

Precies zoals ik in gedachten had.

Lekker lichte ladder die je gemakkelijk overal even kunt gebruiken. Ook zeer professioneel gemaakt.

Zeer goede service

Bestelling werd snel geleverd en goede kwaliteit .

Snelle levering, prima product.

Heldere website om de maat ook goed te bepalen van de ladder. Sneller levering en netjes verpakt. Ladder zelf zit mooi in elkaar. Enige minpunt vind ik dat de ladder een lat bevat die wat roder is dan de rest (wel zelfde hout, maar echt andere kleur). Aangezien we de ladder niet gaan schilderen is dit net jammer. Anders was het zeker een vrijdag sterren beoordeling geweest.

Hele mooie producten ... wle lange levertijden

Eindelijk de plankjes ontvangen, heeft weken mogen duren en moest uiteindelijk zelf reclameren om er achter te komen dat men vergeten was mijn order door te spelen naar de productie........en uiteraard was de betaling al gedaan. Maar ik moet zeggen , hed de plankjes nu ontvangen en zijn erg mooi en voldoen meer dan aan mijn verwachtingen. Ophangsysteem is prima maar had nog beter geweest als het uit 1 deel zou bestaan in plaats van 2 losse delen.

Correcte duidelijk

Bestelling en levering , Alles was duidelijk en correct , aangenaam om er te kopen !

Mooie trap

We hebben een ruimtebesparende trap besteld. Hij is volgens afspraken geleverd. Het is een stevige trap, van mooi hout. Wij zijn tevreden.

Zeer vlotte afhandeling en levering. Daar wij echter op de werf hebben laten leveren, was er op zaterdag niemand aanwezig en werd de ladder achtergelaten. (wel op goede plek, goed over nagedacht door leverancier). Alles dus prima verlopen, maar in het achterhoofd voor jullie te houden voor toekomstige leveringen in het weekend. Bedankt en wellicht tot een volgende keer! Hartelijke groet, Hilde Sterk

Vlotte levering, mooi materiaal

Goed advies gekregen via mail i.v.m. de keuze van onze trap. Alles heel snel geleverd en verzorgd ingepakt. Het ziet er ook heel mooi uit!

Fraaie ladder!

Mooie en naar mijn idee degelijke ladder, maar dat moet natuurlijk nog wel blijken. Verzending ging goed, communicatie over de verzending had iets beter gekund.

Snelle levering/goed product!

Ik heb een mooie houten ladder gekocht voor onze hooiberg. Het is een degelijke ladder en ziet er ook mooi uit.

Dik in orde

Goeie website en webshop. Helder overzichtelijk en snel geleverd.

Mooie kwaliteit ladder

Mooie ladder, duidelijke gebruiksaanwijzing, makkelijk te monteren

Snel en goed.

Duidelijke website en snel besteld. Ladder was op voorraad, dus binnen 2 dagen in huis. De ladder was mooi en netjes verpakt in een kartonnen doos.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam