Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten noemen duidelijke productomschrijvingen en degelijke verpakking. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven. De algehele tevredenheid blijft hoog in de meeste aankopen.
Goed product. Mooi afgewerkt en zorgvuldig verpakt en geleverd
20 February 2026
Jan
Pouwels
Mooie plank, degelijk ophangsysteem. Wel behoorlijk aan de prijs.
19 February 2026
Maarten
Venlo
Deze verkoop organisatie is prima. Vlotte levering zonder problemen.
18 February 2026
Gennie
Achtmaal
Wij hadden vragen gesteld en hierop kwam snel antwoord. Ze gaven advies en deze hebben wij naar de klant door gezet. trap werd snel geleverd.
16 February 2026
Marco
Etten
Duidelijke website. Mooie stevige ladder die we snel ontvangen hebben. Goed verpakt.
CE
Gassel
Als goed
Mahnad
Belgie
We hebben mooie zwevende planken gekocht. Vooral die montage aan de wand is zo makkelijk en je kunt nog nauwkeurig natellen zodat het altijd waterpas hangt. Zeer blij mee
Ben
Gennep
Wij hebben een houten ladder besteld en zijn zeer tevreden over de hele ervaring. Vooraf hebben we kort telefonisch contact gehad om advies te vragen, waarbij we vriendelijk en duidelijk geholpen werden. Daarna hebben we de ladder besteld en deze werd al de volgende dag geleverd – echt super snel! Inmiddels is de trap geplaatst en hij voldoet aan onze verwachtingen. Kortom, een zeer goede ervaring en zeker aan te raden.
Chantal
Zevenaar
Mooie eikenhouten planken besteld. Snel geleverd. Ben tevreden!
8 February 2026
Viola
Almere
Ik had een te kleine stang besteld, super snel omwisseling geregeld
5 February 2026
Rietje
Haarlem
Snel verstuurd en goed gemaakt
4 February 2026
Michael
THORN
De ladder is netjes en volgens afspraak geleverd. De ladder is goed en handig. De afwerking zou beter kunnen. Niet helemaal goed geschuurd en maar matig afgelakt. In de stille periode zal ik zelf de schuren en nogmaals aflakken met Tyroks.
1 February 2026
Willem
Veere
Het duurde even, geen 2-3 dagen zoals de website aangaf. Maar de trap is perfect en past precies zoals we hadden opgemeten via de website. Duidelijke overzichtelijke website. De klantenservice kan echter wel iets meer betrokkenheid tonen maar we hadden uiteindelijk na 5 dagen onze trap. Mooie molenaarstrap!
30 January 2026
Dorine
Apeldoorn
Prima leverancier. Snel met reageren. Snelle levering.
30 January 2026
George
Hoevelaken
Door misverstanden kregen we opeens twee ladders, dat hioeft echt niet. Maar Bianca is top.
29 January 2026
André
Zutphen
De ladders en toebehoren werden op tijd geleverd. Een goede instructievideo maakt het plaatsen eenvoudig en goed. De kwaliteit van de ladders en toebehoren is zonder meer van hoog niveau. Een verademing om nu comfortabel bij de hoge berging of hoogslaper te komen. Ik ben zeer tevreden.
28 January 2026
Ronald
Leiden
Ik herhaal; Goed product, vlotte levering
27 January 2026
Henk
Waddinxveen
alles heel correct verlopen
26 January 2026
Ivo
Zoersel
Mooie kwaliteit trap en buis waar hij gaat hangen. Stevig en mooi. Erg blij mee!
Mieke
Nijverdal
Prachtig vormgegeven ladder in mooi glad hout. Fijn dat we een adres vonden voor de hoge vide. Snelle levering ook!
Nina
Spijk
Zowel de bezorging als het produkt zijn prima in orde. Het is nu al een eye catcher voor mijn slaapkamer.
Thom
Amsterdam
Zwevende schappen besteld. Netjes en compleet geleverd, incl. bevestigingsmateriaal.
21 January 2026
Benny
Elspeet
Mooi product! Precies wat we zochten
16 January 2026
Arend
Groningen
Op zoek naar een molenaarstrap naar zolder. Geen bouwpakket maar kant en klaar. Kwam uit bij houtenladders.nl. Te koop in diverse maten met de handige optie om de trap tijdelijk ergens anders neer te zetten en met een leuning. Snel geleverd, goed verpakt. Kortom een aanrader
13 January 2026
Dick