Mooie trap, snel geleverd

Informatie is goed te vinden op de website, heldere uitleg en foto's/tekeningen. Wij bestelden een molenaarstrap welke we gebruiken als 2e trap in huis. Zeer tevreden hiermee. Mooi product.

Prima product en snel geleverd

Mooi gemaakte trap. Werd snel en correct geleverd en was precies de juiste maat

snelle levering en goede service

Twee trappen besteld waaronder een boekenkasttrap die ik onbehandeld wilde hebben. op de dag van bezorging gebeld door Houtenladders.nl dat men per ongeluk een behandelde boekenkasttrap had meegezonden met de koerier. Men had inmiddels de juiste trap besteld en deze werd binnen 2 weken omgeruild met de verkeerde trap. Kwalitatief goede ladders en snel geleverd.

Goede service en kwaliteit

Aan te bevelen leverancier

Snel en vakkundig

Goede service en bij problemen snelle oplossing.

Een prachtige trap met uitstekende service!

Nette aflevering van een mooie trap. Zeer handig het montage filmpje op de site waardoor de trap binnen no time was gemonteerd. We hebben er veel plezier van!

Topbedrijf

Boomstamplank via houtenladders.nl gevonden maar omdat ik hem graag in het echt wilde zien konden wij in Rotterdam een keuze komen maken in hun magazijn en werden daar top geholpen en kregen zelfs een flesje olie mee om hem te behandelen. Zeer goede service en topmateriaal ook qua bevestiging op de muur. Wel prijzig maar hadden we er graag voor over

Goede kwaliteit, fijne service

De trapladder is zoals beschreven. Stevig en mooi gelakt in het zwart. Er was vertraging op de levering. We werden op een correcte en meelevende manier ingelicht over elke stap.

Super kwaliteit en snelle levering!

Ik ben heel blij met de houten ladder voor de hoogslaper van mijn zoon. Hij past goed. We moesten er wel wat af zagen zodat de hoek precies goed uit kwam. Super snelle levering, dus zeer tevreden!

Precies wat we zochten!

Opzoek naar een verjongd plankje voor in de keuken. Bij meerdere zaken online gekeken maar het was het allemaal niet niet, afmeting, kleur, behandeling hout. Uiteindelijk hier terecht gekomen. Uitgebreide keuze en mogelijkheden. Super blij mee

Heel tevreden

Mooie degelijke trap. Snelle levering. Erg tevreden.

Super blij met de mooie eiken houten planken

Super snelle levering.

Snelle levering, goede communicatie en mooi product.

Na mijn bestelling netjes gecommuniceerd over levertijd. Zoals aangegeven door Houtenladders.nl netjes geleverd. Erg mooi product voor een eerlijke prijs!

Voldoet aan verwachting

Een tevreden klant

Mijn foute bestelling werd zeer plausibel opgelost !

Snel geleverd en alles aanwezig op de site voor installatie

Snel en mooi. Wel slijt het laagje wit op mijn ladder er snel af. Is dun laagje. Daarom 1,5 ster eraf.

Uitstekende service

Mooie ladder, medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam.

Degelijk en stipt

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijk website. Vriendelijke en correcte info aan de telefoon Stipte levering met een hele goede track en trace

positief

een vlotte reactie,omdat de betaling eerst niet lukte. samen met jullie hulp is dat gelukt. een goed gevoel

Goede op de hoogte gehouden van de levering

Goede en nette levering volgens afspraak en bestelling

Top service , snel en goed materiaal

Wij zijn super fijn en snel geholpen, zeer aan te bevelen

Prima dienstverlening

Mooie trap en goed advies

Buitengewone serviceverlening & mooi product

Ten eerste: mooie trap! Verder is de serviceverlening buitengewoon: snel, vriendelijk, meedenkend. Dit niveau kom ik zelden tegen. Chapeau!

Fijne soepele service

Fijne soepele service

Kwalitatieve ladder die gemakkelijk te bevestigen was. Ook heel snelle levering

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam