de levering was vertraagd, maar uiteindelijk kwam Houtenladders.nl met een nette oplossing

Ik had een trap besteld met een levertijd van 14 dagen, maar had ook een paar dagen later nog niets gehoord. Telefonisch kon ik Houtenladders.nl niet bereiken. Mijn mail werd de volgende dag beantwoord en snel kwam een vervangende trap van betere kwaliteit (maar in dezelfde maat) in beeld. Deze werd dan ook snel geleverd en bevalt echt goed!

Top product, goed klantcontact!

Mooie trap, snelle levering

Snelle levering, exact wat mag worden verwacht

Top ervaring

Product precies als op de site

keurige ladder, mooie kwaliteit

Ladder uitgezocht op website en besteld. Keurige bezorging en verpakt. Gemonteerd met beugels en heel strak en keurig!!

Tevreden

Op de website staat ook duidelijk uitgelegd hoe te kiezen en te plaatsen.

Goede service en meedenken met de klant en snelle levering

Goed product

Duidelijke website waar je de juiste trap kunt kiezen. Snelle levering. Klantvriendelijk personeel. Blij met de trap!

Prima geholpen en bezorgd

De website geeft het assortiment van diverse ladders goed weer. Zelfs met een instructievideo hoe de eventuele beugels bevestigd moeten worden. Prima site.

Heldere website, doen wat je beloofd

Puzzelen over de ruimte claim. Staat helder uitgelegd op de website. Praktisch en gemakkelijk.

Goede service, top product!

Plaatsbesparend is echt wat het is

Oke

Goed product en goede communicatie

Mooie ladder gekocht, zoals op de advertentie te zien was. Goede communicatie over het leveren ervan, hij was erg lang, dus het was wel fijn dat dat goed geregeld was.

Ontzettend blij met onze nieuwe ladder Heel makkelijk te monteren door het montagefilmpje

Best tevreden

2 toch wel behoorlijk verschillende planken gekregen.

Boven op de ladder

Geleverd als verwacht , goed en netjes

Degelijke trap maar bezorging is slecht

Na het bericht van de transporteur wanneer de trap bezorgd zou worden heb ik niets meer vernomen. De trap is niet bezorgd op de aangegeven dag. Nadat ik zelf ben gaan bellen hoorde ik tot mijn verbazing dat de trap pas 5 dagen later aangeboden zou worden. Uiteindelijk is dat wel gebeurd, maar wel pas om 22:45 's avonds.

Mooie stevige en hoge trap!

Zeer goede stevige trap! Heel erg bedankt!

Mooie kwaliteit

Goede service, mooie kwaliteit

Prima ladder

Prima ladder voor een goede prijs. Heldere communicatie per mail.

Het duurde heel lang voor de order kwam ,doordat het art. Niet op voorraad was .dat snap ik .Maar ik vond het jammer dat ik zelf moest vragen wat er aan de hand was Verder prima geen problemen ,ook vervoerder correct en vriendelijk.

Correcte service

Correcte service, ladder helemaal klaar. Enkel nog monteren

Very nice and quick customer service.

Package came incomplete, yet the matter got fixed immediately after a simple phonecall. Very appreciated to have such a swift costumer service.

Mooi product!

Ik heb en ladder beugel en haken besteld. Ik heb ze zelfs opgehaald en was begroet door en vriendelijke medewerkster en mijn bestelling lag gelijk klaar! Mooie kwaliteit rvs haken en goed gepoederde coating op de beugel.

Kwaliteit en goede service.

Heb iets langer moeten wachten op mijn bestelling omdat een artikel niet in voorraad was maar zijn vlot telefonisch bereikbaar, wat ik persoonlijk nog altijd belangrijk vind. Kwaliteit is echter top aan een correcte prijs.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam