Pirma product voor een prima prijs en makkelijk te bestellen

idem

Mooie kwaliteit en goede levering

Mooie kwaliteit en goede levering.

Er was bij levering een opmerking over de trap. Kleine barstjes aan de onderzijde van enkele tredes. Na contact met houtladders.nl hebben ze kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Nu zijn we helemaal tevreden.

Heldere website, vlotte levering

Goede kwaliteit

Correct en snel

Er is voldoende info op de website terug te vinden zodat je de juiste keuze kunt maken. Bestellen, betalen en de dag erop al geleverd . Sneller kan niet. Kwaliteit is goed van zowel de trap als de hulpstukken.

Verkeerde product ontvangen

Na een iets langere levertijd dan was aangegeven op de site ontving ik mijn pakket. Helaas zat hier het verkeerde product in. Hierna volgde een zeer langzame (meerdere dagen tussen elke mail) mailwisseling met de klantenservice. Meermaals geprobeerd te bellen maar geen gehoor. In de tussentijd ergens anders een plank besteld die snel en goed geleverd was. Product gaat dus retour. De producten van houtenladders zijn vast mooi maar de service laat wel ruimte voor verbetering over

snel, vriendelijk,

Gewoon top!!!

Snelle levering en mooie ladder

goede service

het product was niet in voorraad en moest dus besteld worden. Is goed gecommuniceerd. Bestel zeker weer.

Mooie ladder en prettige service.

Ruim voldoende. Ondanks dat levering niet op goede plek in systeem stond goed contact, en vinden van de beste oplossing.

Uitstekend.

Geleverd conform afspraak en verwachting.

Prachtige trap en super service!

Uitstekende service ontvangen van een fijne meedenkende klantenservice (Nathalie). De bestelde grenen Molenaars-trap had een klein defect en werd zonder gedoe omgeruild. Toen bleek dat de bestelde balustrade onverwachts van beukenhout bleek, werd de trap wederom zonder problemen omgewisseld naar de beukenvariant! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en de fantastische service!

Vriendelijke hulp via telefoon

Voor ons tuinhuis hebben we een ruimtebesparende trap gekozen naar de vliering (speelzolder) Ik wist niet precies welke afmeting moest kiezen en telefonisch ben ik goed geholpen. Vanwege de hoogte hebben we nog 2 extra armleuningen erbij genomen. Geen spijt van. De kinderen durven inmiddels ook zelf de trap weer af te gaan.

Helemaal top

Heel blij mee :-)

Snelle levering. Degelijk product. Goede montage instructie.

Snelle levering, mooie producten en een goede klantenservice.

Ik kon tot de dag voor levering de order nog aanpassen. Top service dus.

Beste

LF en snel geleverd. Het ziet er mooi uit

Toppp service!

We zijn enorm netjes geholpen. Bedankt!!

Erg mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie afwerking en mooie accesoires

Boven verwachting op ieder punt!!

Mooie ladder

Erg mooie en degelijke ladder, ook goede service

vlotte en attente manier van zaken doen

een nieuwe trap, met losgelaten trapboom van de treden ,is zeer vlot vervangen!

Prima service , goede kwaliteit

Prima service , goede kwaliteit

Netjes afgehandeld!!

Het ging even fout doordat de verkeerde trap was geleverd maar het werd keurig opgelost door houtenladders en nu staat er een mooie beuken trap bij mij. Helemaal top en super vriendelijk.

Snelle levering.

Degelijke ladder aan redelijke prijs. Vlot te installeren

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam