Super product!

Wij hebben een mooie eiken plant besteld. Je kan zien dat het kwaliteit hout is. Ze hebben het goed behandeld. Bestelling kwam ook mooi op tijd binnen. Het product was goed ingepakt. Dus ja heel erg tevreden mee!

Mooie kwaliteit planken

De planken zijn mooi van kwaliteit met een solide ophangsysteem! Één puntje: één van de planken bestond uit twee verlijmde delen. Dat is minder mooi dan de andere planken die uit een stuk bestaan.

vlotte afhandeling en product is zeker zoals beschreven !

De bestelling werd vlot afgehandeld. Goede kwaliteit geleverd.

Mooie trap, goede verzending, wacht nog op nalevering beugel

Degelijke en stijlvolle trap. Ben heel tevreden met de kwaliteit en verzending. Wel was er 1 haak verkeerd om voorgeboord in de trap waardoor de schroeven nu iets uitsteken. Hier wordt een nieuwe haak voor opgestuurd maar deze is nog niet binnen. (1 week geleden besproken) Ik ga er vanuit dat de haak nog volgt ;)

Xxc

Xxxxx

Snel contact

Ladder kwam wat later maar de communicatie was prima. Er wordt goed voor de klant gezorgd.

goede trap

goede trap

goed en betrokken

bestelling niet helemaal compleet is inmiddels we hersteld

Vooraf prettig contact met klantenservice. Mooi product ontvangen. Tevreden!

Uitstekend product, goede en vlotte levering

Uitstekend product, goede en vlotte levering.

Prima bezorgd .heel tevreden

mooie ladder

prima ladder en makkelijk te installeren, website ook fraai, misschien wel iets meer advies inzake de zaken die nodig zijn

Profesioneel bedrijf in alle aspecten

Uitstekende kwaliteit ladder, zeer goede verpakking, prima communicatie en snelle levering.

Snelle goeie service

Snelle en goeie service

Top ervaring

De website is erg overzichtelijk en duidelijk, alle info is er mooi op terug te vinden. Ik verwachtte een levertijd tot 4 weken, maar tot mijn verbazing werd de ladder reeds 3 dagen na bestelling geleverd. Ook het leverbedrijf waarmee wordt samengewerkt doet z'n job goed. De ladder was volledig volgens verwachting. Kortom, top ervaring.

Prachtige trap!

Snel geleverd. Zou 3 a 4 weken duren maar was er al binnen 2 weken! Hij hangt nog niet maar gaat vast heel mooi worden!

Goed en duidelijke instructies!

Ondanks het feit dat de levering later was als beloofd, toch zeer tevreden , dankzij de bemoeienis van Natalie.

Prima trap!

Snel besteld via de duidelijke website, snel geleverd en prima complete trap.

TOP Kwaliteit ladder, snel bezorgd, ruime keuze trappen en ladders

Zeer mooie kwaliteit ladder gekocht, uiteraard iets duurder dan de goedkopere vurenhouten producten. Dus zeer tevreden. Snel geleverd, chauffeur hielp zelf de ladder mee naar boven dragen, TOP, want daar was hij niet toe verplicht. Mooie website met ruime keuze aan ladders en trappen. Duidelijke foto's, handleidingen en video's. Een zeer tevreden klant, misschien tot een volgende aankoop.

Goede instructies op de website zodat de juiste maat ladder besteld kon worden. Sneller geleverd dan verwacht

Product voldoet aan de verwachting

Product voldoet aan de verwachting: - Makkelijk te monteren - goede kwaliteit En bezorging op tijd. (Mocht wel iets vriendelijker)

Goede hulp bij uitzoeken juiste trap

vriendelijke mensen

Drie zwevende planken besteld. Moesten lang wachten. Vriendelijke juffrouw regelde alvast twee planken. Derde plank werd daarna ook geleverd. Staan mooi in nieuwe keuken.

Prima bedrijf

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Komt afspraken na.

Goed telefonisch advies , zeer snelle levering. Top !

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam