Prima. Snel geleverd. Mooie ladder

Prima. Snel geleverd. Mooie ladder

Goede ervaring, trap was niet leverbaar, maar goed alternatief aangeboden

Goede communicatie, trap was niet leverbaar, maar goede communicatie en mooi alternatief geboden. Ook was er 1 bevestigingsstang vergeten, maar binnen een paar dagen netjes nagezonden. Al met al een goede ervaring en een mooi product.

Geduld

Het heeft wel lang geduurd de bestelling! Bijna 6 weken. Maar wel mooie boomstam.

De plukladder die ik bestelde moest op een andere locatie worden afgeleverd. Was geen probleem. Keurig op de locatie geleverd en op tijd door de koerier gebeld dat hij er aan kwam. Top!

Mooie producten en goede service.

Mooie producten, snelle reactie op vragen, en goede service.

goede service

perfect geleverd

perfecte service

prettig contact en deskundig advies. Ook levering gedaan door keurige mensen.

snel, eenvoudig en handig

snel, eenvoudig , handig en makkelijk te installeren

Mooi product, langere levertermijn

We zijn heel tevreden van het product dat we finaal aan kregen. De producten waren echter niet allen op voorraad, wat bij aankoop niet stond aangegeven. Hierdoor was de levertermijn heel wat langer dan voorzien. Er werd wel heel klantgericht voorgesteld om al een deel uit te leveren, maar daarmee waren wij in ons specifiek geval niet geholpen. Eenmaal geleverd kwam het pakket zeer goed verpakt aan en alles is prima in orde.

Prima spullen en netjes afgeleverd

Prima robuuste ladder, netjes afgewerkt, al mooi om naar te kijken.

Ik had een nieuwe ladder nodig voor mijn hoogstam fruitbomen. Hiervoor gebruik ik liever geen lelijke en koude aluminiumladder. Dus een schuifladder (reformladder) 2x14 sporten besteld. 's ochtends vroeg besteld, de volgende dag 's ochtends geleverd, dus supersnel. Wel ga ik zelf schoentjes maken, zodat de ladder niet steeds met het het hout in de modder staat, schoentjes met punten, net zoals aan de oude ladders, die met halfronde bomen met platte en ronde sporten, zitten. Verder waren de ladders heel moeilijk op de website te vinden, hiermee doen jullie jezelf tekort. Zet bijvoorbeeld een foto van zo'n ladder op de home page en ook in de rolmenu's kon ik ze niet vinden. Ik hoop er binnenkort, met beter weer, de bogerd mee in te gaan.

Een erg mooie en praktische ladder

Wij zijn blij met de ladder die we hebben gekocht. Hij voldoet absoluut aan onze eisen. Veilig, stabiel en mooi om op onze vide te komen. De service was uitstekend. De levering was snel. Kortom, wij zijn erg tevreden!

Ook bij een vergeten onderdeel, snel opgelost!

degelijk

Het bestellen was makkelijk, de bestelde spullen goed, een fijne instructievideo maar de levertijd een beetje lang.

zeer tevreden

zeer goede kwaliteit, zelfs voldoende schroeven meegeleverd. Het had wel iets sneller geleverd mogen worden.

Geweldig mooi geregeld!

Een hele mooie trap met uiteindelijk een hele mooie zwarte (robuuste) ophangstang en haken!

Alles is prima uitgevoerd

Alles werd perfect uitgevoerd

Heel goede en mooie ladders

Onze grenen ladder is erg mooi afgewerkt. Dat gevombineerd met zwarte beugels maakt t helemaal af. Snelle levering en reactie. Erg tevreden

goed verpakt en keurig op tijd afgeleverd

mooie levering en keurig op tijd en verpakt

Prima service matige afwerking

Prima service. Stevige fijne ladder. Maar voor dit bedrag had ik de afwerking iets beter verwacht. Beetje rommelig en slecht geschuurd op plaatsen.

Top, alles prima geleverd

Zeer tevreden, mooie ladders

Snelle service, mooi product

Product werd snel geleverd, prima! Goede kwaliteit ziet er echt mooi uit.

Ambachtelijke ladder

Wat een aangename verrassing, een ouderwets degelijke ladder met perfecte afwerking. Mijn complimenten!

Goede service/communicatie

Snel antwoord op mijn vragen, goede oplossing.

We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van de ladder. Er is veel keuze, duidelijke site en levering snel en prettig.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam