Goed verpakt, fijne communicatie

Goed telefonisch bereikbaar en een eerlijk advies ontvangen. Pakje snel verzonden (duurde alleen een week voor het binnen was, vermoed dat dit aan de pakketdienst ligt). Netjes ingepakt, helemaal compleet incl. Schroeven en bouten en een duidelijke en leuke beschrijving! Zat alleen al een kleine beschadiging op de bevestigingsstang. Maar, dit zit aan de binnekant welke tegen de muur hangt dus zal niet te zien zijn. Indien nodig bestel ik zeker nog eens bij dit bedrijf!

'moeilijke start' van verzending, maar top product ontvangen.

Intern wat moeilijkheden bij verzending. Product bleef in magazijn terwijl per mail de zending bevestigd werd.....uiteindelijk alles nog sneller geleverd dan wat ik door de vertraging mocht verwachten. Zéér snelle en correcte opvolging van vragen die via mail gesteld werden.

Mooi en naar verwachting

Best manuel ever volgens mijn man.. .iets met de laatste stap ;)

Snelle levering Mooie kwaliteit

Mooie trap in zwart eiken - ziet er super uit

Supersnelle levering, heel degelijk product

Trap was al geleverd voordat ik een mail ter bevestiging van verzending had ontvangen. Was al 2 dagen na bestelling in huis. Trap is erg stevig en degelijk uitgevoerd. Aanrader dus!

Goede prijs, snelle levering

Besteld via internet, telefonisch contact gehad over levering en binnen 2 dagen geleverd..

Voortreffelijk

Zeer correcte en snelle levering. Goede uitleg en een goed product. P. Vroomans.

Gemak en kwaliteit

Makkelijk te bestellen, zeer snel geleverd en het kwaliteitsgevoel van vakwerk.

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Levering was precies zoals afgesproken. Wat wil je nog meer!

Perfecte service

Zeer snel

Topkwaliteit ladder tegen een eerlijke prijs.

Voor een hoogslaper zocht ik een trap/ladder. Na wat speurwerk kwam ik uit bij houtenladders.nl. De ladder werd eerder geleverd dan verwacht. Netjes beschermd ingepakt. Mooie kwaliteit hout en keurig afgewerkt. Staat prachtig op de slaapkamer. Gewoon top.

snel, goed

prima werk, daar kan ik het zelf niet voor maken!

Breedte past niet bij dakpannen

Ik heb hem op het dak liggen Wat tegenvalt is dat de breedte niet goed mached met mijn dakpannen. Het beste is als hij in 2 dalen ligt, maar dat past bij mij bijzonder slecht

Stevige trap

Stevig uitgevoerd en netjes afgewerkt? redelijk vlot geleverd. Minpuntje is dat op de site gesproken word over optioneel extra ophangbeugels, maar die die zijn niet extra, de ladder wordt geleverd zonder enige bevestiging middel! Moet je op verdacht zijn.

Zeer professioneel

Het was onze eerste ervaring met Houtenladders.nl. Zeer professioneel en telkens een zeer correct antwoord bij verschillende vragen. Doordat wij een ander leveradres hadden opgegeven en niet op dat adres aanwezig waren, is er een en ander fout gelopen bij de verzending. Hiervoor treft Houtenladders.nl zeker geen schuld en werden de problemen telkens snel opgelost. De afspraken werden ook steeds nagekomen.

Goede haken snel geleverd

Enige is dat er op één van de vier haken allemaal zwarte cijfers/letters stonden. Zonde want ze zijn in het zicht.

Het is een mooie ladder, ik ben tevreden

Ze merkten op dat ik vergeten was haken erbij te bestellen en namen contact oo

Super en snel

Goede en snelle communicatie en levering. Product ziet er uit zoals omschreven. Het contact heb ik als heel fijn ervaren.

Top Service !

Snelle en accurate levering, knap product. Alles zoals het moet.

Website zeer goed, Duidelijke adviezen, snelle levering en mooi vakwerk.

Goed product en goede afhandeling

Wat kan beter: snellere communicate via mail, en betere controle van de leveringen. Ik had een trap besteld die beschadigd was, duidelijk geen transportschade maar een slecht stuk hout. Maar goed, de afhandeling werd correct gedaan en zonder problemen een nieuwe gave trap ontvangen. De levering werd gedaan in 2 delen, dit was ook niet helemaal duidelijk in de communicatie. Alles wel geleverd en rechtgezet in zeer korte tijd. Absoluut een aanrader!! mooie trap, en geheel volgens wat was besteld.

Prijs kwaliteit matig

Ook slechte communicatie over bezorging En prins kwalitatief matig ..hoop dat het mooi blijft we zullen het zien

Mooie trap, snel en keurig geleverd

Onze beukenhouten molenaarstrap werd al na enkele dagen geleverd. Fijn dat de trap in één geheel wordt geleverd en de montage was ook eenvoudig. Wij hebben een set extra haken besteld om de trap weg te kunnen hangen, waardoor deze weinig ruimte inneemt.

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam