Ik had aanvankelijk via bol.com besteld maar daar ging iets fout. Houtenladders mailde mij persoonlijk en ik kon de ladder direct bij hun bestellen. Is conform afspraak geleverd en is kwalitatief een mooi en degelijk product
Molenaarstrap op zondag via internet besteld en op woensdag geleverd. De extra's 2 dagen later, top!
Volgens mij wordt het heel mooi met deze ladder
Volgens mij wordt het heel mooi met deze ladder
Op de website wordt alles duidelijk uitgelegd. Van het opmeten tbv de grootte van de ladder/trap, tot en met de montage van de ladder/trap. Wij hadden een ruimtebesparende zoldertrap besteld. Keurig alles opgemeten en besteld conform tabel. Trap werd keurig geleverd. Prachtig product, alleen te lang. Gebeld met de klantenservice. Werden vriendelijk reword gestaan en er werd meegedacht in een oplossing. Heel netjes.
Nette trap, op tijd geleverd. Fijne informatievoorziening
Super correct en snel geleverd
Altijd correct , snel en goed .
Goed geholpen bij keuze, supersnelle levering!
Goede badkamerladder voor 3 personen.
Snel en duidelijk overleg! Perfect
Kwaliteit is zoals je mag verwachten voor deze prijs.
onze houten ladders werden afgekeurd, dus er moesten nieuwe komen. bij houtenladders.nl nieuwe besteld voor een nette prijs. één ladder was op voorraad en we mochten er één van hun lenen, wat geweldige service. de rest werk keurig op tijd geleverd en bezorgd. we kregen goed advies om geen ladder weg te gooien, maar door hun te laten repareren, zo leren we elke dag. geweldig dat we weer houten ladders gekocht hebben, we werken veilig en met plezier.
Via website een ladder besteld en betaald. We kregen bericht dat deze op woensdag geleverd werd tussen 9 en 13 uur. Rond 18 uur kwam de bezorger die een beschadigde trap afleverde en toen hij weg was zagen we dat het ook nog de verkeerde trap was. Na bellen en appen met een vriendelijke medewerker (Floris) afgesproken dat de vervoerder onze trap zou ophalen bij een andere klant ()omgewisseld) en die andere bij ons zou ophalen. Dit zou op vrijdag voor 12 uur zijn...... Om 18.15 stond de vervoerder voor de deur, die eerst weer een verkeerde trap aan ons gaf, waarop wij direct aangaven dat het niet klopte, waarna wij de juiste trap kregen. Op zich is verder met deze trap niets mis, behalve dan dat Floris had toegezegd dat de ophanghaken er al aan zaten, wat dus niet zo was, maar deze zaten erbij, dus verder geen groot probleem.
Originele beoordeling
Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de levering. Het geleverde product zag er veel mooier uit dan we vooraf vanaf de foto's dachten. Bij vragen daarna werd goede en snelle service gegeven.
Nette goede service
Bestellen was simpel, de uitleg over de noodzakelijke lengte van de ladder was nuttig. De trap werk op tijd geleverd en was naar verwachting mooi en degelijk.
Ervaring valt tegen door de te lange lengte. Advies op website gevolgd, maar nu een te lange trap met treden die niet horizontaal lopen. 7-8 cm scheelt een hoop ruimte in de kamer. Ik hoor graag wat we daaraan kunnen doen. Trapt loopt verder goed en is stabiel. Prima geschikt, het is de lengte wat het probleem voor mij is.
geheel volgens onze verwachting
Mooie ladder, snelle levering
Prijs kwaliteit perfect !
al dat aluminium veel te licht en niet veilig naar mijn mening. neen vroeger mijn huis gebouwd met houten ladders vaak nog zelf gemaakt. Deze firma maakt trappen en ladders die zo in de woonkamer kunnen worden gezet prachtig.
Na overleg met hulpvaardige mensen in het bedrijf een werfladder gekocht, die keurig thuis werd afgeleverd. Blijkt van uitstekende kwaliteit te zijn, vakkundig vervaardigd.
De ladder/trap is goed afgewerkt, oneffenheden gevuld en prima geschuurd. Er is bij de montage wel iets te hard geschroefd, er zijn een paar kleine scheurtjes in het hout vanuit de schroeven ontstaan
Ik ontving oorspronkelijk een ladder waarop torsie zat, waardoor je hem nooit stabiel op 4 punten kon laten steunen. Houtenladders heeft zelf contact met me opgenomen en heeft zonder enige aarzeling onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd dat perfect voldoet aan alle verwachtingen. Het is een mooi en kwalitatief product, en in combinatie met de dienst na verkoop absoluut een aanrader.
Originele beoordeling
Mooi uiterlijk, snelle levering, maar kwaliteit niet in lijn met prijs. Ladder is krom. Niet tevreden, en niet iets dat ik kan aanraden. Koen
Snelle, complete levering, ook al was niet alles op voorraad, echter mijn opgegeven verzoek om op een vrijdag te leveren werd blijkbaar genegeerd en werd op maandagochtend geleverd, gelukkig was er op dat moment iemand thuis..... Daarom nog uitstekend