Het zijn mooie stevige trappen, snel geleverd. De chauffeur was er binnen de afgesproken tijd.

perfecte service en snelle levering

Bij de bestelling had ik een paar twijfels en daarom advies nodig, ik ben goed te woord gestaan en verder geholpen. De levering was razendsnel en netjes verpakt. De trappen zijn nog niet in gebruik, dit kan ik niet beoordelen. Mijn beoordeling gaat puur over de service en levering.

Snelle levering, kwaliteitsproduct!

Blij met de snel geleverde ladder. Netjes afgewerkt. Gewoon goed!

Snelle levering, mooie en betrouwbare trap, zeer goed bereikbaar

We hadden een vraagbover de bevestiging via e-mail gestuurd, deze is dezelfde avond nog beantwoord. Heel fijn. En de trap is een aanwinst voor onze zolder.

Op tijd, volledig en zorgvuldig geleverd.

Uitstekende service, snelle levering

Van het moment van bestelling proces helder. Voortgang goed gemonitord. Uitstekende service, snelle levering. Produktkwaliteit uitstekend!

Erg lange levering

25e hebben wij een ladder besteld. De 17e van de volgende maand werd deze ladder eindelijk geleverd. Hierover kunnen ze misschien uit zich zelf beter communiceren.

Prima ladder

Ondanks de lengte en kleur direct uit voorraad leverbaar. Binnen 24 uur bezorgd, zeer goed bescherm verpakt.

Goede producten en indien nodig nazorg

dit bedrijf zorgt voor een goede afhandeling van eventuele gebreken. Daarom kunt u gerust online de producten bestellen. Deze worden zorgvuldig verpakt en zijn robuust van kwaliteit.

Goede degelijke kwaliteit.

Fijne website, super snel en goed afgeleverd.

precies geleverd zoals omschreven TOP

volgende keer weer !!!

Ladder is keurig geleverd. Ziet er mooi uit. Hout is een natuurproduct en daardoor was deze niet geheel recht. Onmiddellijk kreeg ik het aanbod voor een nieuwe. Top service. Heel erg blij mee...

Prima, snelle service; aankoop geheel volgens de verwachting

Idem

Zeer snel en compleet!

Nette levering en kwaliteit, roestige klantenservice

Mooie ladder, netjes geleverd. Levering duurt wat lang. Klantenservice heeft ruimtefoto verbetering. Moeilijk bereikbaar en niet direct geholpen.

Mooi product, goed en snel afgeleverd. Tevreden klant!!

Robuuste ladder en railsysteem

Mooie robuuste lader met horizontale treden fijn afgewerkt, inclusief haken van dik staal. Het railsysteem is even robuust uitgevoerd door een dikwandige buis te voorzien van stevige railgeleiders. Heb op 2,50m hoogte (zelfbouw hoogslaper) wel even een uitdaging gehad om te bevestigen (gewicht), maar als het dan ook zit is het een meubelstuk in huis, een kleine hulp beschrijving over het monteren op juiste hoogte was echter fijn geweest. Ondanks de levertijden erg snel geleverd.

100% materiaal, kwaliteit en levering. Er werd zelfs een gratis verzekering aanbevolen, voor het geval er toch iets mis zou gaan. Kon niet beter.

Mooie ladders met een klein aandachtspuntje

De ladders zien er netjes uit. 2 ladders gekocht met afwijkende maatvoering. Maatvoering van de laders is nauwkeurig. Jammer dat dat niet geld voor t bevestigingsmateriaal. Waar bij de 1e ladder de schroeven voor de steigererbuis wel passen, passen ze bij de 2e niet. Dus dan na een bezoek aan de gamma en uitgerust met de juiste maat staalboor ook de tweede gemonteerd. Eindresultaat is zeker naar tevredenheid.

prettig contact.

We hadden een functionele alsook decoratieve ladder nodig om ons archief te bereiken. In samenspraak hebben we de lengte bepaald. De ladder is alles waar we om gevraagd hebben. Een prachtige eenvoudige en functionele ladder.

Goed, levering sneller dan verwacht

Door snellere levering helaas 1e keer niet thuis maar snel een nieuwe afspraak kunnen maken

Goed!

goede en duidelijke communicatie / product is van goede kwaliteit

Goed mooie trap

Dikke schroeven voor de ophangbeugel. Heb er eentje kapot gedraaid.

Degelijk spul

Ik heb een aantal accessoires voor ladders besteld. Het is superdegelijk spul dat waarschijnlijk 100 jaar meegaat. De afwerking is iets "industriëler" dan ik van de afbeeldingen voorzien had en misschien had ik de levering wat eerder verwacht. Maar alles bij elkaar ben ik tevreden.

Was prima

Bovendijk 157