Was prima

Top: vlotte, klantgerichte levering van een kwalitatief product

Top: vlotte, klantgerichte levering van een kwalitatief en mooi, puur product.

Prachtige en practische houten keukentrap

Prachtige en practische houten keukentrap

TOP

TOP

kort en duidelijk

snel geleverd, mooi product.

mijn 1e ervaring (hoe vaak koop je privé een trap/ladder?) Mooie beuken bibliotheektrap/ladder. Een trap die gezien mag worden!! meteen 2 set beugels gekocht zodat ik hem ook tegen de muur kan weghangen als we het niet gebruiken.

Bestelde haken snel bezorgd

Bestelling is snel bezorgd. Haken zijn heel goed.

Gemakkelijk bestellen via de website, betrouwbare levering en mooie kwaliteit

Heb nu twee keer een zoldertrap besteld via houtenladders.nl. Beide leveringen keurig conform bevestiging en track & trace systeem geleverd. Mooie kwaliteit van het product, goede informatie op de website over de keuzes en vereiste traplengtes. Het enige wat ik onduidelijk vond is dat je de ladderhaken erbij moet bestellen als je een bevestigingsrail koopt. Het zou gemakkelijker zijn als dat in één pakket werd aangeboden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit trap en snel in huis. Ben gebeld om even de precieze maat te bepalen. Past uitstekend Erg tevreden !

Bestelling en levering correct.

Snelle en correcte levering

Komen afspraak na en en deugdzame kwaliteit

Prima ladder voor een redelijke prijs

De ladders zijn volgens voorwaarden op tijd geleverd. De ladders zijn van prima kwaliteit en netjes afgewerkt.

Super strak

Mankeert helemaal niets aan. Mooi materiaal, goed gemonteerd.

Helemaal goed

Aardig, correct

geen

Aangenaam

Vlotte en correcte levering en vriendelijk contact

Mooie producten, snel geleverd.

Alles prima van product tot levering.

Eenvoudig, duidelijk en goed

Meedenkend, snel en duidelijk in communicatie, leveren netjes en goede kwaliteit

Fijne en snelle service

Een zeer gebruiksvriendelijke website. Telefonische bereikbaarheid was prima en in goed overleg kon het artikel geleverd worden. De houtenladder zelf is van hoge kwaliteit en mooie uitstraling.

Snelle levering, waar voor geld

Goedkope trap die goed functioneerd.

goed en snel in huis

goed en snel in huis

Ik had een ladder besteld en las dat de levering tot vier weken kon duren, maar na twee weken was de ladder er al. Super! De ladder ziet er prachtig uit, het is de vervanger van eenzelfde houten ladder waar (na 40 jaar) houtworm in zat. We kunnen weer prima naar boven.

Snel en goed werk.

Mooie oplossing voor onze huiskamer. Netjes geholpen en mooi afgewerkt.

Mooie ladder

Simpel besteld, en snel & correct geleverd

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam