Makkelijk online

Duidelijke site Snelle levering Top !!!!

Snelle levering en prima service

Mooie trap volgens afspraak geleverd. Werd gebeld dat ik teveel haken had besteld, welke meteen werden gecrediteerd.

Prima op tijd en goed

Goed geleverd

Communicatie was heel goed! Meegedacht met het ontwerp en zelfs referentie projecten mogen contacten. Erg blij met de ladder. Dankjewel!

Prima !

Goede telefonische ondersteuning en opvolging. Erg mooi product ! (Beuken molenaarstrap)

top

snelle levering top

Mooie kwaliteit trap

Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Uiterst tevreden!

Precies het product dat ik zocht. En perfecte communicatie en service

Fijn bedrijf en een perfect product

De trappen zijn van goede kwaliteit, ouderwets, levering is erg snel, en de website is simpel, niet omslachtig gewoon simpel, top.

Snelle levering en mooie spullen

volgens afspraak afgehandeld.... jammer dat er op de site geen keuze was in gegalvaniseerde haken maar alleen in rvs. Voor de rest snel en doeltreffend.

Prima product, voldoet aan de verwachtingen!

Zie boven.

Correcte en snelle service

Bestelling volledig, correct en tijdig geleverd. Handige website. Vlotte afhandeling. Dank.

Uitstekend product

Alles keurig geregeld. Kwaliteit hout ook goed. Netjes afgewerkt. Snel geleverd. Ga zo door top. Gr jack

Netjes afgewerkte ladder met bevestigingsmiddelen binnen twee dagen in huis.

Positieve ervaring, klantvriendelijk, passend advies, laagdrempelig benaderbaar!

Goede prijs Goed product Goede levering

Snel en goed geregeld

Prima service!

geheel volgens verwachting

ophalen van spullen was prima geregeld. netjes geholpen

geweldig mooie plukladder

Het contact met informatie over een aan te schaffen plukladder was uitstekend, ik ben netjes teruggebeld. De bestelling en levering gingen kinderlijk eenvoudig! Ook de chauffeur vd bezorgdienst belde nog even netjes naar aanleiding van mijn aanwijzingen op het briefje van onze brievenbus mbt het "verstoppen" vd plukladder..

Mooi materiaal en snelle service

Blij met de aangeschafte 'mobiele' trap. Simpel systeem met mooi resultaat. Aanvullende vragen werden snel beantwoord.

mooie puur houten zolderladder

Bestellen simpel, met heel goede begeleiding voor het opmeten van mijn ladder, Snelle levering, mooi hout en goed in elkaar te zetten ( handrail bevestigen).

Prima geregeld

Correct en snel

prima service

makkelijk te bestellen via de website, prima levertijd

Kwalitatief mooie trap

Geen goedkope maar wel mooie en kwalitatief goede trap. Levering was goed. Alleen had ik vanuit de mail begrepen dat er een track en trace zou volgen en daarna twee dagen zou duren. Deze track en trace nooit ontvangen en vervolgens was de trap er binnen een paar dagen. Blij dat iemand dus thuis was die het in ontvangst kon nemen. Ophanghaken gekocht, ook mooi, maar ik had de verwachting dat de stang (zoals op de foto weergegeven) ook zou worden geleverd. Dat vond ik dus wel een beetje jammer.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam