3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levert goede materialen heel erg snel!

Pluspunten

Bij telefonisch contact steeds erg vriendelijke en behulpzame medewerker. Ladder werd volgens afspraak op juiste tijdstip bezorgd, was goed ingepakt. Mooie en stevige ladder, staat erg mooi op zolder, veel fijner dan de vlizotrap die we eerst gebruikten.

Pluspunten

Goede service en stevige ladder, goede kwaliteit

Pluspunten

Alles verliep zeer prettig en goed. Voor een vrouw alleen erg prettig omdat je ook geen idee hebt van hoe of wat.

Misschien is het goed om ook de hoogte van de ladders te vermelden, dit voor de A-technische mensen. Ik heb even een mailtje gestuurd omdat ik er zeker van wilde zijn dat de ladder de goede lengte had

Pluspunten

Prima bedrijf, na wat schoonheidsfoutjes in de geleverde driepootladder gezien, 1 belletje en direct een nieuwe goede ladder geleverd. Top.

Geen.

Pluspunten

Goed product snelle levering. Niets op aan te merken. Zo hoort het te zijn.

Pluspunten

Goede service. De ladder/trap is zoals op de foto's op de website.

Het is wat we zochten en zijn er blij mee maar de prijs is aan de hoge kant.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Goede, degelijke ladders. Top.

Pluspunten

Very helpful and friendly service and great designs

Nothing needed

Pluspunten

Perfecte dienstverlening en op tijd geleverd zoals beloofd. Top.

Pluspunten

prima levering, mooie ladder

Pluspunten

Ruime keuze aan ladders, snel bezorgd, ruim binnen de 5 werkdagen die ze aangaven.

Zet bij de ladders ook de lengte in plaats van alleen het aantal sporten.

Pluspunten

Zolderladder is van degelijke kwaliteit

Pluspunten

Snelle en goede afloop

Met ander transport bedrijf werken. Eerst ging ie geleverd worden op ma tss 11:15-13:15, dan weer later, dan weer later en plots stond er dat ie geleverd was. Dit alles stond op track and trace. Toen heb ik naar jullie in Nederland moeten bellen voor meer uitleg. Jullie hebben mij het gsmnr gegeven van chauffeur en ik heb dan gebeld. Die was moeilijk te verstaan en zei dat is op 20km af zat. Maar is niet gekomen! Ik heb jullie nogmaals gecontacteerd voor volgende datum en om het wat verder in de straat af te leveren. Jullie hebben dit met de chauffeur geregeld maar die was precies niet goed op de hoogte van het nieuwe huisnummer. Uiteindelijk is het dan toch geleverd de dag na oorspronkelijke uur. Maar leek wel amateuristisch. :-( En de telefoon gesprekken naar Nederland hebben mij geld gekost. Verder geen opmerkingen meer.

Pluspunten

Prima geholpen, mooie trappen gekregen.

Wees kritisch op de bezorgdienst, deze kwam de afspraak niet na en wilde de ladders onbewaakt voor de deur neer zetten. Is niet aan houtenladders.nl te verwijten.

Pluspunten

- vlotte levering - stevig product: geeft vertrouwen

ik heb besteld: 'Van Eldik Est.1891 Bevestigingsrail Zoldertrap 60 cm' - Is toch wel zeer ruw staal; we hebben er staalsplinters aan over gehouden. - Door zijn ruwheid zijn de houders voor de rail ook krom op achterzijde, waardoor het moeilijk is dit plat tegen het muurvlak te houden voor de bevestiging. Eveneens maakt dit het moeilijk om het geheel mooi waterpas te krijgen. - de rail met houders oogt ook wel zwaar. Ik had het verfijnder verwacht.

Pluspunten

Duidelijke info op site Snelle levering

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Mooie houten ladder en degelijk. Telefonisch contact was informatief, er werd goed meegedacht

ik zou het niet weten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle bezorging

Inhoud verpakking vóór verzending misschien beter controleren. Nu kwam het product licht beschadigd aan (misschien tijdens transport gebeurd). Ik vond het echter de moeite niet waard om het product terug te sturen. Heb de schade (voorste latje/plankje was doormidden gescheurd, waarschijnlijk door het te hard aandraaien van de schroeven) zelf gerepareerd.

Pluspunten

Geweldige service, Ik had per ongeluk 1 bevestigingsbeugel vergeten te tellen. Die werd netjes per koerier afgeleverd en nog wel kosteloos, dat vind ik geweldige service.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit

Pluspunten

Trappen zijn op maat te maken en zijn van een uitstekende kwaliteit. Ook erg snelle levering.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam