Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten noemen duidelijke productomschrijvingen en degelijke verpakking. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven. De algehele tevredenheid blijft hoog in de meeste aankopen.
De molenaars trap is stevig en ziet er zeer afgewerkt uit. Ook de bezorging was vlekkeloos en snel.
16 June 2025
Tom
Amsterdam
Prima product, goede kwaliteit. Was makkelijk om juiste ladder te vinden en is snel en netjes afgeleverd.
16 June 2025
Hubert
Waalre
1 object is kwalitatief voldoende, het andere object is niet goed afgewerkt en heeft een lelijke knoest die met kneedbaar hout lelijk is bijgewerkt. ook de andere kant is lelijk bijgewerkt.
Beveelt niet aan
15 June 2025
Hans
Oudenbosch
Beste Hans,
Bedankt voor uw review, maar wat vervelend dat u niet tevreden bent met de planken!
Mijn collega heeft u ook al een email gestuurd, zodat we dit voor u kunnen oplossen.
We hopen van u te horen, want het is niet de bedoeling dat u niet tevreden bent met onze producten.
Excuses voor het ongemak!
Van het bestellen tot de levering een goede ervaring met Houtenladders
15 June 2025
Beuningen
Zie boven
Freek
Hee
Ik ben heel tevreden met de ruimte besparende trap. Snelle levering. Montage was heel eenvoudig. Alles klopte.
Peter
Stolwijk
Goed!
Bart
Middelburg
Fijne vakmensen, die verstand van zaken hebben en het juiste advies geven.
13 June 2025
renate
rotterdam
Snelle levering. Ivm verhuizing nog niet gemonteerd. Ben benieuwd of de wandverankering inderdaad zo makkelijk instelbaar is als in de promotiefilm op de site. Boekenplank was goed verpakt en zag mooi strak uit.
7 June 2025
Petrus
Elsloo
Vlot bezorgd. Goed ingepakt. Erg blij met deze aanwinst! Ophangsysteem werkt feilloos!
4 June 2025
Peter
Gees
mooi afgewerkt product (wandplanken)en stevig verpakt, aan een aantrekkelijke prijs
3 June 2025
Stefaan
Izegem
Geweldige plank boven mijn aanrecht , ben zeer tevreden
29 May 2025
Marijke
Utrecht
Een betrouwbaar bedrijf, dat levert wat het belooft.
26 May 2025
Elske
Rotterdam
Duidelijke en overzichtelijke site. Prima prijzen en snelle levering. Helaas ontvingen we eerst de verkeerde bestelling, deze werd omgewisseld. Geen compensatie voor het ongemak. Vervolgens ontvangen we het juiste product maar missen we onderdelen. Ik verwacht dat ook dit weer netjes zal worden opgelost maar handig is anders.
24 May 2025
Katherina
Beste Katherina,
Wij vinden het ontzettend vervelend dat het zo is verlopen!
Ik heb u ondertussen al een mail gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Het is voor ons net zo onhandig dat het zo is verlopen en kost veel onnodige tijd. Daarom proberen we het in ieder geval altijd snel op te lossen.
Ik hoop dat u uiteindelijk wel tevreden met onze service zult zijn en het product.
Excuses voor het ongemak!
Team Houtenladders.nl
Mooie trap keurige levering
16 May 2025
Linda
Enkhuizen
Ze hebben ons goed geadviseerd. Ook het aanpassen van de leverdatum was geen probleem. Goede service Wij zijn zeer tevreden met onze trap.
14 May 2025
Johan
Uden
Mooie ladder, voldoet aan onze wens
11 May 2025
Carolien
T Harde
Prachtige wandplank laten maken. Mooie afwerking, alles er netjes bij voor montage, stevig verpakt. Fijne communicatie. Blij met de lokale productie en voor mij toevallig om de hoek om op te halen.
9 May 2025
Nicole
Rotterdam
De maten die wij had doorgekregen voor de ladder waren niet correct en een ander model was gewenst. Contact met Inge gehad die mij de juiste stappen heeft doorgegeven. De juiste ladder uitgezocht en de maten doorgegeven. Inge heeft mij heel goed geholpen en met een week stond de nieuwe ladder voor de deur en werd de oude weer netjes meegenomen (wel weer in de originele verpakking natuurlijk) Ook hielp de mooie en duidelijke website en de xxlpakket service aan de beoordeling mee.
8 May 2025
Olav
Leusden
Snelle levering, duur om te retourneren.
Beveelt niet aan
8 May 2025
M
B
Goede overzichtelijke website. Snelle levering. Producten goed verpakt.
5 May 2025
Jos
Eindhoven
Ik heb twee orders geplaatst bij deze firma, twee eiken planken en een dakladder. De order van de eiken planken is geleverd conform afspraak. De levering van de dakladder heeft nogal wat tijd in beslag genomen,. Op zich niet erg dat de levering niet vlekkeloos loopt, maar het gaat om het oplossen van het probleem. In eerste instantie mailcontact gehad, naarmate de levering wat langer duurde werd het moeilijker contact te krijgen. Er werd mij geadviseerd zelf contact op te nemen met de vervoerder! De levering van de ladder bestond uit twee onderdelen, 1 manco. Weer geprobeerd contact te krijgen... niks meer gehoord. Uiteindelijk netjes opgelost.
4 May 2025
Jack
Kudelstaart
Goedemiddag Jack,
Bedankt voor uw review.
Wat ontzettend vervelend dat het helemaal in de soep is gelopen, onze excuses hiervoor.
In de tussentijd hebben we contact gehad en zullen we ook zeker een passende oplossing hiervoor bieden.
Met vriendelijke groet,
Demi