3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie zoldertrap geleverd, die ook prima voor de hoge bedstee-instap werkt, stevig staat. daar ging t om.

slechte communicatie over de bezorging (duidelijk aangegeven dat ik over t bezorgtijdstip van tevoren gebeld wilde worden; toch plotseling n mailtje met: uw bezorging vindt dan-en-dan plaats, het was een geluk dat ik thuis was)

Pluspunten

Reageerde snel en accuraat op vragen via het ticketing systeem. Stangen op lengte gesneden en op tijd geleverd. Levering was flexibel: de bezorger belde me en zette het pakket op een afgesproken plek toen ik niet thuis was.

Pluspunten

Dit bedrijf raad ik aan. Prima service en goede kwaliteit en snelle levering.

Pluspunten

snelle en correcte levering en uitvoering

geen

Pluspunten

Snelle, verzorgde levering. Prima kwaliteitsproducten.

Pluspunten

netjes alles op tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product, mooie materialen

Slechte informatie over levering. Beloofde levertijd werd ruim overschreden, navraag gaf verkeerde informatie waardoor dag voor niets thuisgebleven, aangekondigde tijdvak werd verschoven, berichtjes over aankondiging levering kwamen na de feitelijke levering.

Pluspunten

goede uitleg voor de aankoop. goed produkt . snelle levering

Pluspunten

Mooie degelijke ladder.

Pluspunten

Zeer tevreden over de afwerking van een bestelling, die met zeer afwijkende maten te maken hadden. Snelle levering. Zeer tevreden

Wat een beetje vreemd overkwam, was dat ik na telefonisch overleg op zaterdag zowel telefonisch als via internet de bestelling aangaf en op zondagmorgen kreeg ik een " automatische"email, dat het bedrag nog niet was overgemaakt.

Pluspunten

Echt vakmanschap,mooi met een brandmerk op de ladder.

Die zijn er vast wel maar wie ben ik om dat te beoordelen.

Pluspunten

meedenken en goede oplossingen bieden vriendelijk afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service. Makkelijk contact met mobiel nummer!

Pluspunten

Mooie trap en op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, snelle reactie op mails.

Mails goed lezen en op alle vragen gelijk antwoord geven. Problemen met leverancier tijdig communiceren met klant, laat klant hier niet zelf voor moeten bellen/mailen.

Pluspunten

Zeer goed advies over welke ladder te kopen. Blijkt na levering ook de juiste keuze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Degelijk

Beetje vies afgeleverd, echt uit de werkplaats ;) maar ik gebruik hem in huis, en niet in de garage.

Pluspunten

Prima product, ivm vakantie wat leveringsproblemen gehad. Maar dat ging buiten hun om.. Verder prima communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Mooi kwaliteit

Pluspunten

Klasse, mail werd zelfs op zondag beantwoord door Krijn. artikel werd speciaal op de website gezet zodat wij het konden bestellen.

Pluspunten

Komt afspraken na

Na bestelling ontvang je geen ontvangstbevestiging of opgave van levering. Dat ontvang je pas 1 dag van tevoren. Daarom vroegen wij ons af of de bestelling wel goed was gegaan.

Pluspunten

Snel geleverd en prima kwaliteit

Pluspunten

snelle reactie per e-mail en zeer snelle levering. Omdat levertijd niet goed uitkwam heb ik gebeld. Meteen aanpassing geregeld.

n.v.t.

Bovendijk 157